FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tot îl mai urăsc! » Foştii antrenori ai Stelei nu au rămas impresionaţi de rezultatele lui Laurenţiu Reghecampf în Liga 1

Articol de - Publicat luni, 02 iunie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 01 iunie 2014 22:17

Plecarea lui Reghecampf la Al Hilal a strîrnit ”bîrfele” altor antrenori. Piţurcă susţine că steliştii se bucură că au scăpat de antrenor, Dorinel Munteanu crede că Steaua n-a realizat nimic ieşit din comun cu Laur pe bancă.

Reghecampf a strîns destule conflicte în România. O dovedeşte şi reacţia altor antrenori ca urmare a trecerii lui Laurenţiu de la Steaua în Arabia Saudită. Piţurcă, un duşman vizibil pentru Reghe, e convins că jucătorii Stelei "s-au bucurat cînd au aflat că le-a plecat antrenorul la Al Hilal".

Între selecţioner şi tehnicianul campioanei au existat constant dispute în ultimul an. Despre numărul de jucători convocaţi, programul şi metodele de pregătire. Reghecampf s-a şi autopropus în locul lui Piţi la echipa naţională.

Cu Dorinel Munteanu însă, Laur nici măcar nu a fost adversar în campionat în ultimii doi ani, în care Steaua a cîştigat titluri. Cel mai selecţionat fotbalist din istoria "naţionalei" îl "înţeapă" şi el pe Reghe. "Ce ştachetă a ridicat? Că a cîştigat campionatul cu echipa cea mai susţinută din România?", a zis Dorinel la DigiSport.

Munteanu e convins că "oricine va veni la Steaua va putea să repete performanţele din ultimii doi ani", încă un argument că Reghecampf nu ar merita laude pentru rezultatele pe care le-a obţinut.

Dorinel are 46 de ani, cu 7 mai mulţi decît Laur, şi e liber de contract în acest moment, după ce a fost demis de la Kuban Krasnodar. El are un titlu de campion în Liga 1, cîştigat cu Oţelul Galaţi în 2011, şi a antrenat-o pe Steaua în 2008, cînd a rezistat numai 6 săptămîni, pînă l-a demis Becali.

"Cred că ar fi o soluţie bună Costel Gâlcă pentru conducerea Stelei. Nu mi s-ar părea potrivită angajarea unui antrenor care a mai lucrat în trecut în Ghencea" (Dorinel Munteanu, antrenor)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Argăseală la EuropaFM
Preşedintele Consiliului de Administraţie al Stelei, Valeriu Argăseală, este invitatul special al lui Ovidiu Ioaniţoaia în această seară, de la ora 21:00, la radio Europa FM. Emisiunea Tribuna Zero de astăzi va fi ultima din acest sezon, iar Argăseala va discuta despre despărţirea de Laurenţiu Reghecampf, care sînt noutăţile în ceea ce priveşte numirea unui nou tehnician, dar şi cum decurge comunicarea cu patronul echipei, Gigi Becali. Cei interesaţi să intre în dialog cu oficialul roş-albaştrilor trebuie să sune la numărul de telefon 0372.069.599.

"Doar Oli şi Dan pot pune condiţii"
Secundul lui Cosmin Olăroiu la Al Ahly, Cătălin Necula, a comentat la Dolce Sport pe marginea modului în care se va numi noul antrenor. "Hai să presupunem că e ofertat X, îi zice Gigi aşa "Te pun principal, dar eu fac echipa, dau banii cînd vreau la jucători, vînd ce vreau, aduc pe cine vreau. Accepţi?". Eu cred că 80 la sută ar zice da pentru că e o şansă în a merge acolo. E foarte greu să zici "Vin, dar îl vinzi doar pe Tătăruşanu, dai primele la zi, nu te bagi la echipă". Oli, Dan Petrescu pot să spună asta, alţii nu".

Gardoş, apt la reunire
Accidentat în meciul cu Petrolul, cînd a suferit o leziune musculară, Gardoş şi-a amînat cu cîteva zile vacanţa pentru a continua tratamentul de refacere la stadion. Deşi a pierdut convocarea la echipa naţională, pentru stagiul din Elveţia, Gardoş nu riscă să rateze şi pregătirea cu Steaua. Reunirea va fi pe 13 iunie, iar din 15, echipa va pleca în primul cantonament, în Italia, unde stoperul va fi apt pentru a participa la antrenamente cu noul antrenor.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (102)
luc11
luc11  •  03 Iunie 2014, 01:54

hai sa fim seriosi...jucatorii au selectionati pe o perioada lunga de timp...cu multi bani...orice antrenor de doamne-ajuta lua titlul...iar contracandidatele au avut evolutii oscilante..vezi meciul dinamo-astra...dar reghe s-a crezut zeu...sa vedem ce va face in cotinuare cu toate ca prin antrenoratul in orient nu prea e relevant..se va plafona....i-a fost frica de un botez intr-un fotbal adevarat...sa fim seriosi a ales banii pentru cariera...in romania se poate intoarce dar in budensliga de la arabi never

polistul68
polistul68  •  02 Iunie 2014, 15:47
Postat de saviola2_8 pe 02 Iunie 2014, 14:51

eu nu am spus ca ultimele campionate au fost mai puternice ca cele de acum `n` ani, tu ai sugerat ca steaua ar fi luat campionat exclusiv din acest motiv, cee ce este fals, sugerezi asa subtil ca steaua ar lua campionate in fel si fel de conjuncturi, ceea ce iar este fals. La fel de bine putea lua si altcineva campionatul daca aveau lor si stuff competitiv, nu e vina noastra ca unele cluburi au probleme, iar de a lungul istoriei am castigat si campionate mult mai disputate, acum ce era sa facem, sa nu luam titlul pentru ca are rapid prb sau ca dinamo nu are bani? noi ne-am facut datoria, am meritat toate trofeele si cu asta basta.

Am spus eu udenva ca e vina voastra ? Rept..pe mine ma deranjeaza aceste laude excesive.....sincer, la ce campionat are romania, si ce jucatori are steaua, cred ca multi antrenori ar fi laut campionatul. Si in CL, desii ati laut cei mai buni jucatori din tara, aveti preparator german f bun, ati avut o evolutie modesta.....Repet, ma deranjeaza cit de elogiat acest Reghe...cred ca mai important ca Reghe a fost acel Noibert, sau cum il cheama pe preparator...la asta se rezuma toata discutia. Si Dorinel Munteanu ( care nici mie nu-mi palce ) nu a facut altceva decit sa spuna acest lucru. De aici a pelcat totul....

polistul68
polistul68  •  02 Iunie 2014, 15:42
Postat de saviola2_8 pe 02 Iunie 2014, 14:59

acum tu vorbesti exclusiv de UCL, vorbim altfel fata de primele tale comentarii , eu sunt de acord ca evolutia a fost palida, sau sub asteptari, dar in niciun caz dezastrouasa, cum incercai sa spui tu, nu, cu asta nu sunt de acord. Iar in UEFA , ca vad ca eviti sa discuti si despre aspectele pozitive ale `erei reghe` am fost mult peste asteptari, asa ca pe undeva zic eu ca se compenseaza.Am zis de `record`, el exista si evident ca nu este placut, tu scoti in evident doar partile negative din istoria stelei in europa, chiar si recenta si nu au fost numai astfel de recorduri, care sunt oricum IRELEVANTE! caci nu vb despre trofee, nici macar coeficient. Avem si record pozitiv, am zis mai jos.

Omule, hai sa icenrcam sa ne pastram echilibrul....uita-te la declaratiile lui lui Reghe...uita-te ce scriu mai toti stelistii pe aici...reghe spune ca a dus Steaua la un alt nivel....care e acela ? cea mai buna performanta in EL a fost cu Oli....in campionat nu cred ca trebe sa mai spun, ca am tot explicat cum e cu valaorea campionatului....si mai toti suporterii il vad pe Reghe ca mare antrnor....eu am retineri vis-a-vis de asta..nu spun ca nu e bun pt romania....dar efectiv se exclud unele chestii esentiale, cum ar fi concurenta din campionat, prezenta slaba in CL....

Vezi toate comentariile (102)
Comentează