FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Tot mai bun! Denis Alibec a transformat-o pe Dinamo în victima preferată » Traversează cel mai reușit sezon al carierei

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 aprilie 2016 10:07

Denis Alibec a făcut cel mai bun meci din acest sezon chiar împotriva celor de la Dinamo. A marcat de 3 ori în poarta "câinilor" și a transformat formația roș-albă în victima sa preferată.

Cu aceste 3 reușite de ieri a ajuns la 5 goluri în poarta lui Dinamo dintr-un total de 32 de goluri în Liga 1 în 87 de meciuri.

Golurile lui Alibec cu Dinamo:

14/15, Astra-Dinamo 6-1, 1 gol
14/15, Dinamo-Astra 0-2, 1 gol
15/16, Dinamo-Astra 1-4, 3 goluri

Totodată aceasta a fost prima triplă din cariera lui Alibec, aici nefiind incluse partidele de la Inter Primavera.

Luptă pentru titlul de golgeter

Denis Alibec a ajuns la 12 goluri în Liga 1, fiind la egalitate cu vedeta Stelei, Nicușor Stanciu. Cei doi au 3 goluri în spatele lui Ioan Hora.

Până la meciul de ieri Alibec avea 9 goluri și părea destul de greu să mai viseze la titlul de golgeter. Acum totul a devenit posibil.

Golgheteri:

Ioan Hora – 15
Nicolae Stanciu, Denis Alibec – 12
Florin Tanase – 11
Cristian Lopez – 10
Gnohere - 9
Florin Cernat – 8
Costantin Budescu – 8
Bojan Golubovici – 8

A doua notă de 10 în GSP din acest sezon

Denis Alibec a primit doar a doua notă de 10 din acest sezon în Gazeta Sporturilor. Un singur jucător a mai reușit o prestație perfectă.

În etapa 25, Ben Hamed Kone a luat tot nota 10 după victoria celor de la Voluntari în fața Stelei. Atunci jucătorul ilfovenilor a dat două goluri și a oferit o pasă decisivă.

La cel mai bun sezon din carieră

Atacantul născut în Mangalia se află la cel mai bun sezon din carieră la profesioniști. În vârstă de 25 de ani, Alibec nu dăduse în nici un sezon mai mult de 8 goluri.

De asemenea, cu 4 pase decisive Alibec are cel mai bun sezon al carierei și din acest punct de vedere.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  02 Aprilie 2016, 20:11

blat facut de rusinea Europei dinamo,blat facut de rusinea Europei dinamo

potera
potera  •  02 Aprilie 2016, 16:38

Alibec, sunt stelist, este mult mai talentat decât Ronaldo, mai tehnic este sigur, dar niciodată nu să ajungă ca fotbalist, nici până la glezna lui Ronaldo. Alibec are reacție, are simțul porții și mai are și noroc la goluri. Păcat că mai are câteva kilograme în plus, câteva cam multe. Aseară, după driblingul fantastic în fața nefericitului Marc, a rămas pur și simplu fără aer, a căzut și s-a chircit de durere și mi-a fost frică să nu se întâmple vreo nenorocire. Dintr-o dată am avut în minte imaginea cu Vrăbiorul. Șumudică face o mare greșeală când îi ia apărarea în privința greutății. Când afirmi că nu poți să scazi sub 88 de kg, că altfel ar murii pe teren, înseamnă că te mulțumești cu puțin, dovada cea mai grăitoare e că deși a avut toate șansele, în loc să joace în Italia la o echipă de top, joacă în Liga 1. Păcat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează