FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CONCORDIA CHIAJNA, LUNI, 2 OCTOMBRIE, 20:30

Totul pentru națională » FRF i-a solicitat unui club să schimbe stadionul pentru următorul meci din Liga 1

FOTO: SportPictures.eu
FOTO: SportPictures.eu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 14:22

FC Voluntari e nevoită să-și schimbe din nou stadionul pe care dispută meciurile de acasă din Liga 1 pentru duelul cu Concordia Chiajna, de lunea viitoare. 

Formația antrenată de Claudiu Niculescu va disputa meciul cu Concordia Chiajna la Giurgiu, luând în considerare faptul că naționala României va disputa partida din preliminarii cu Kazahstan de joi, 5 octombrie, la Ploiești, arena pe care FC Voluntari evoluează de obicei în Liga 1, anunță TV Digi Sport.

FRF a fost în spatele acestei decizii, forul condus de Burleanu solicitând clubului din Voluntari să mute partida pentru ca gazonul de pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești să fie menajat. 

Cu excepția meciurilor jucate la Ploiești, ilfovenii au mai jucat în acest sezon un meci și la Pitești, pe 26 august, când pierdeau în fața lui Dinamo, 1-3.  

  • FC Voluntari - Chiajna se joacă luni, de la ora 20:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1442432749389929
Marius Velcovici  •  27 Septembrie 2017, 15:41

Trebuie menajat gazonul pentru meciul decisiv cu Kazahstan ...oh wait ,nu mai avem nici macar sanse teoretice la calificare. O noua idee geniala a tandemului Burleanu-Vochin

blatistu49
blatistu49  •  27 Septembrie 2017, 14:48

ok

Vezi toate comentariile (2)
Comentează