FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TG. MUREȘ - DINAMO, LUNI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Totul pentru victorie cu ASA! Rednic trimite cea mai bună echipă a lui Dinamo: cum va arăta primul "11" » Ce îi răspunde antrenorul "câinilor" lui Reghecampf

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 martie 2016 14:12

Mircea Rednic a vorbit despre duelul de luni, cu ASA Tg. Mureș și spune că pentru acest meci va avea la dispoziție aproape întreg lotul.

"S-au făcut greșeli cu Chiajna. De aceea s-au luat goluri. Nu ne-am respectat pe noi și nu mi-a plăcut atitudinea.

 Acum e meci de play-off. S-au recuperat jucătorii care aveau probleme medicale și vom alinia cea mai bună echipă.

Va fi un meci greu și suntem conștienți de lucrul acesta. Cei de la ASA au jucători buni. Mutu, Brandan, Mureșean sunt periculoși. Mutu e un jucător bun și periculos, chiar dacă nu este la cel mai bun nivel fizic. La fazele fixe va fi foarte periculos. La ASA vor juca jucători noi pentru a demonstra că antrenorul se poate baza pe ei.

Cum poate arăta Dinamo: Cerniauskas - Hanca, Mevlja, Puljici, Olteanu - Anton, Ekeng - Rotariu, Bicfalvi, Palici - Gnohere

Rednic i-a răspuns și antrenorului Stelei, Laurențiu Reghecampf, care a spus că Dinamo nu ar trebui să joace în cupele europene. Vezi detalii.

"Ce să îi răspund lui Reghe? Eu m-aș bucura ca și Steaua și Dinamo să meargă în cupele europene. El nu știe că s-au plătit datoriile. Negoiță a spus clar și știu și eu că eram cu toate datoriile la zi.

De ce să se teamă Reghecampf și Steaua? Nu ajungem să jucăm una împotriva celeilalte. Este foarte greu să ajungi în grupele unei competiții europene", a adăugat Rednic.

Mecul ASA - Dinamo se va juca luni și va începe la ora 20:30 și va fi în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Citește și: EXCLUSIV Criză de nervi în vestiarul lui Dinamo » Rednic și-a făcut praf jucătorii: "Mă luați la mișto! M-am săturat"

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
vasy86le
vasy86le  •  13 Martie 2016, 10:19
Postat de Lucian Dumitrescu pe 12 Martie 2016, 15:43

EU TE INTREB DOMNULE REDNIC CUM AR FI SA AI DE PRIMIT DE LA DINAMO VREO 500 DE MII DE EURO DAR DOMNUL NEGOITA BAGA ECHIPA IN INSOLVENTA SI MAI PRIMESTI DOAR 5000 E CORECT ?

Da ,e corect, legea insolventei nu a inventat-o Dinamo, asa ca, Dinamo doar s-a agatat de ceva legal, nu vad unde e problema. Banuiesc ca tie ti se pare mai legal cum au fost sterse datoriile stelei, sau cum umbla becali cu valiza dupa jucatori sa ii mituiasca, si mai vorbesti de normalitate, de corectitudine.

954471111310238
Alina Bogdan  •  13 Martie 2016, 01:56

https://www.youtube.com/watch?v=SyZD6G1EiZQ

popescu222
popescu222  •  12 Martie 2016, 21:03

Ca om, Rednic e mult mai echilibrat, inteligent si cu umor decat *** sot al dnei Prodan. Ca antrenor inca nu sunt sigur care e mai bun, dar avand in vedere lotul slab pe care il are, cred ca tot Rednic.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează