FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Totul se poate face praf în următoarele săptămâni! Steaua, în corzi: Becali dă sfaturi haotice, MM și Reghe înfruntă un program infernal

Articol de GSP - Publicat luni, 13 februarie 2017 09:41

După 2 egaluri în primele 2 etape din 2017, vin vremuri grele pentru Steaua. Echipa lui Reghe arată că are tot mai multe slăbiciuni, chiar dacă a transferat cei mai buni atacanți din Liga 1, și va un program infernal.

Oficialii și antrenorul echipei simt că le scapă titlul din nou printre degete și există o stare de tensiune la echipa roș-albastră, evidențiată de declarațiile făcute de Becali, MM și Reghe.

Patronul Stelei s-a enervat după meciul cu FC Voluntari și a declarat că se va implica la echipă și îl impune pe Ovidiu Popescu la mijlocul terenului.

Vin două partide grele

Steaua este pe doi, la 3 puncte de Viitorul, care va juca azi cu Pandurii, și are șanse mici să intre în play-off de pe primul loc. Mai mult, etapa viitoare poate cădea pe locul 3.

Pentru echipa lui Reghe urmează un program dificil. Etapa viitoare va juca pe terenul celor de la CSU Craiova, locul 3, iar după aceea va merge la Mediaș, pentru duelul cu Gaz Metan. În ultima etapă va juca acasă, cu ASA Tg. Mureș.

Cele două meciuri din deplasare, cu echipe bine clasate, pot adânci problemele Stelei, mai ales că echipa lui Reghe joacă slab în deplasare. În ultimele 6 partide jucate în deplasare, în toate competițiile, are o victorie, două egaluri și 3 înfrângeri.

Rezultate Steaua în deplasare 

ASA Tg. Mureș - Steaua 1-1 Liga 1
CSM Poli Iași - Steaua 0-2 Liga 1
Chiajna - Steaua 1-0 Liga 1
Dinamo - Steaua 3-1 Cupa Ligii
Astra - Steaua 1-0 Liga 1
CFR Cluj - Steaua 1-1 Liga 1

Astfel, criza echipei roș-albastre poate deveni și mai mare până la finalul play-off-ului, iar starea de tensiune și relația Becali - Reghe se poate strica definitiv.

Câte puncte va lua Steaua în următoarele 3 etape?

0-3
4-6
7-9

Save

Credeți că Reghecampf e încă antrenorul potrivit pentru Steaua?

Da
Nu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
viodra
viodra  •  13 Februarie 2017, 14:50

Sunt mare fan fotbal..am jucat mult timp.dar nu.mi pot explica.cum d.l Bacalli.care le vede pe toate.nu vede ca Fcsb.ul domniei sale nu are nicio idee de joc in teren. Regretul este ca .din dorinta de a forma o echipa puternica.cu jucatori de top.ii scapa acest amanunt.si anume ca.antrenorul in functie.respectiv.Reghecampf.nu pune in practica nicio tactica de joc..Se vede de aici..La meciul de aseara aceiasi situatie..schimbari de fiecare data neinspirate. Poate ca i.ar trebui o persoana cu mai multa experienta in exprimarea in teren din punct de vedere al tacticii de joc si al asezarii jycatorilor pe posturile unde dau cel mai bun randament. Sau d.l Becalli ar cam trebui sa se gandeasca profund la o schimbare a antrenorilor. Rezultatele.jocul in asamblu.care este haotic si fara nicio exprimare in teren.ar trebui sa mearga spre schimbarea lui Reghecampf. Aseara ma asteptam la un altfel de joc.la o schimbare in bine.dar aceiasi idee dezordonata in ceeace priveste desenul tactic..Lipseste creatia.lipseste acea minte luminata.care prin artificii tehnice sa puna pe picior gresit apararea adversa...si culmea ca ar fi vreo doi-trei care ar fi in stare de asa ceva. Dar probabil.teama de a nu iesi din tiparul sarcinilor de joc pe care le primeste de la antrenor stau rezervati. D.le Becalli.e timpul sa luati masuri la nivelul superior..lasati baietii sa joace..sa creeze in teren ceea ce stiu mai bine. Trece timpul si rezultatele.dar mai ales ideea de joc nu se vad.

205385333245464
Livi Andrei  •  13 Februarie 2017, 13:57
Postat de ulen21 pe 13 Februarie 2017, 11:48

Singura problema e antrenorul! Dac nu-l schimba adio titlu!

Adio titlu si fc becali intra in faliment!

205385333245464
Livi Andrei  •  13 Februarie 2017, 13:56
Postat de gigi_becali_4 pe 13 Februarie 2017, 12:26

2017 ianuarie, gsp scrie : Steaua se va face praf ! ==== 2017 ianuarie , gsp zice : Steaua e in faliment ! ====== 2016 decembrie, gsp zice : Steaua se va desfiinta ! 2016, 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010 ......etc.... 2005, 2003 : aceeasi poveste :))) Poate il suparati pe Gigi si va cumpara FCDB si il face satelitul lui FCS Becali :))))

Tu esti khal ba?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează