FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

"Trădare" în Liga 1 » O rivală a Stelei a luat un om cu 3 titluri în Ghencea

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 aprilie 2015 14:28

Pandurii Tîrgu Jiu a reuşit să-şi întărească staff-ul medical cu un nume important.

Iulian Mircea a semnat cu formația gorjeană pînă la finele sezonului, fizioterapeutul lucrînd timp de 8 ani la Steaua iar apoi urmîndu-l pe Laurenţiu Reghecampf la Al Hilal.

Antrenorul principal al echipei, Edward Iordănescu, a lucrat cu Iulian Mircea la Steaua între 2010 şi 2012, perioadă în care a fost secund al formaţiei din Ghencea.

Iulian Mircea este un specialist în recuperarea jucătorilor iar Pandurii are nevoie de un astfel de om în staff-ul medical având în vedere accidentările din lot din ultima perioadă dar şi programul aglomerat de meciuri pînă la finele sezonului. 

CV Iulian Mircea:

– 34 de ani
fizioterapeut, asistent medical şi maseur
– a lucrat 8 ani la Steaua între 2006 şi 2014, bifînd 3 titluri de campion şi o semifinală de Cupa UEFA în 2006
– în 2014 l-a urmat pe tehnicianul Laurenţiu Reghecampf la Al Hilal într-un staff medical avându-l în frunte pe medicul Radu Paligora
– cu Al Hilal a bifat o finală de Liga Campionilor Asiei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
ciocan.mare
ciocan.mare  •  11 Aprilie 2015, 23:13

singurii tradatori sunt "jurnalisti" gsp, au tradat meseria de ziarist

kilimanjaro
kilimanjaro  •  11 Aprilie 2015, 16:21

Nu stiu cum va trece fcsb peste aceasta pierdere ireparabila. :))))))))))))))

scufitzu_alb.roshu.1948
scufitzu_alb.roshu.1948  •  11 Aprilie 2015, 15:42

Domnilor (cu funcții importante / responsabili) din redacție, încă nu conștientizați că ați făcut praf acest forum?? Când v-ați decis să schimbați formatul site-ului, credeam că totul va fi mai bine ca înainte dar, de fapt, e mult mai rău!! Chiar mai rău decât îmi puteam imagina. De aceea, simt nevoia să întreb (fie și retoric), la calitatea / consistența articolelor postate de jurnaliștii "ucenici" când veți aduce îmbunătățiri? Aceștia, în mod normal (și civilizat), n-ar trebui să-și semneze articolele? De ce se (tot) feresc?... Dar, la ce îmbunătățiri să sperăm dacă, în 2015, ne este îngrădită însăși libertatea de exprimare / opinie care, acum, în noul format, acest lucru pare să fie singurul scop al vostru? Bietul Ion Creangă n-ar fi avut nicio șansă să-l înțeleagă cineva dacă ar fi postat dintr-o "anume poveste" a sa (cu un titlu "aparte"). Nici nu mă (mai) obosesc să scriu titlul exact al acestei lucrări, sigur va apărea de genul..."steluțe, steluțe". Asta, bineînțeles, presupunând că mesajul nu va fi șters cu totul! ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează