FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Trădaţi de fani » Şumudică a aflat tactica şi primul "11" al Rapidului de la suporterii giuleşteni

Ultraşii din Grant sînt în război deschis cu proprii favoriţi
Ultraşii din Grant sînt în război deschis cu proprii favoriţi

Articol de - Publicat marti, 27 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 26 martie 2012 19:02

Orgoliul e mai mare decît devotamentul celei mai frumoase galerii din ţară! Supăraţi că Răzvan Lucescu e de partea lui Dani Coman în conflictul cu ei, ultraşii şi-au sabotat propria echipă la meciul de la Braşov (0-1).

Oameni cu vechime în peluză au aflat de la jucători planurile lui Lucescu junior şi i-au dezvăluit lui Marius Şumudică tactica alb-vişiniilor! "Giuleştenii nu m-au surprins cu nimic, ştiam tot, ce jucătorii vor folosi, dar şi că vor schimba sistemul de joc şi că vor evolua în 4-4-2", a dezvăluit Şumi la finalul partidei de sub Tîmpa.

Ieri, George Copos i-a criticat şi el pe fani: "Eu sînt alături de Răzvan, vreau să-l ajut să reuşească şi nu va pleca de la noi! Presiunea şi tensiunea pe care le-au creat suporterii nu sînt bune. Dacă nu vor înceta, atunci vor rămîne singuri, să-şi facă ei echipă!".

"Cea mai gravă ameninţare asupra performanţelor echipei a venit de la suporteri, jucătorii au avut plumb în picioare!" (George Copos, patron Rapid)

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

Regretul lui Şumi

Marius Şumudică le-a administrat giuleştenilor a 3-a înfrîngere consecutivă şi aproape i-a scos din lupta pentru titlu, dar îşi aduce aminte cu plăcere de perioada petrecută ca tehnician al Rapidului şi anunţă că ar dori să mai antreneze în Giuleşti: "Sînt rapidist, asta voi fi mereu. Giuleştiul e magic. Normal că vreau să activez din nou la Rapid, dar nu acum. Regret că am fost îndepărtat în sezonul trecut chiar dacă aveam şanse să ajungem în Europa".

Danşa e fan rapidist!
Giuleştenii au avut un gol valabil în deplasarea de la Braşov. În minutul 85, asistentul Ciprian Danşa a ridicat eronat fanionul şi a semnalizat ofsaid, chiar dacă Grigorie era în poziţie corectă în momentul pasei lui Deac. În ciuda semnalizării greşite de la margine, arbitrul orădean este recunoscut drept suporter rapidist în mediile fotbalistice din România!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
mokinio
mokinio  •  28 Martie 2012, 14:03

si care au fost cele doua varfuri care au jucat in 4-4-2? Ionita + ?

ill7ven
ill7ven  •  27 Martie 2012, 15:51

Bineinteles ca mananca, cu polonicu. Au filme de Barra Bravas. La noi omu de rand nu are niciun fel de influenta, altfel fotbalu nostru nu ar fi fost mocirla de azi

jijibranzadeoaie
jijibranzadeoaie  •  27 Martie 2012, 14:44

si cum crezi ca aflau fanii de la jucatori tactica de joc ?ori mananca gsp rahat

Vezi toate comentariile (30)
Comentează