FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Tradiția lui Bourceanu la final de contract » Ce promisiune făcea în urmă cu o lună și cum a încălcat-o: "Eu nu sunt atât de imbecil"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 decembrie 2016 16:42

Alex Bourceanu a jucat ultimul meci pentru Steaua în acest sezon, fiind la finalul contractului, și a fost eliminat în finalul meciului cu ACS Poli, 1-0.

Bourceanu nu a fost la prima experiență de acest gen. Mijlocașul a fost eliminat și la ultimul meci din precedenta sa experiență la Steaua, pe vremea lui Gâlcă. Acesta a primit un cartonaș roșu în meciul cu FC Botoșani, 2-0, din 24 mai 2015.

În urmă cu o lună, Bourceanu spune foarte clar că nu vrea ca și acest sezon să îl termine cu o eliminare și cu critici la adresa lui.

"Nu vreau să mai termin acest sezon cum le-am terminat pe celelalte, cu roșu, cu scandal și cu nebunii. Vreau să fiu prieten cu toată lumea. Nu am vrut să termin cu scandal nici atunci, dar am luat roșu. Lumea a zis că am luat intenționat, dar cine e atât de idiot să ia roșu intenționat? Eu nu sunt atât de imbecil" spunea Bourceanu în urmă cu o lună, la TV Sport ro

Cu toate acestea, stelistul nu s-a putut abține și a recidivat, fiind extrem de criticat după intervenția avută .

"Eu cred că este un jucător util. Este un cărător de pian și vine pianistul adevărat și cântă o partitură foarte frumoasă" Emerich Ienei la Tv Sport ro

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
gazistu
gazistu  •  19 Decembrie 2016, 00:22

Bourceanu de cand o plecat in turcia,. nu mai e el, deja o ajuns plafonat, o dat omu de alti bani si steaua i se pare prea jos!!! sigur la trabzon avea pe putin de 3-4 ori salarul de aci. Turcii platesc bine!!

romeverest
romeverest  •  18 Decembrie 2016, 20:53

Gresesti Bourceanu.....in realitate esti un mare imbecil !!

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  18 Decembrie 2016, 19:13

Cum putea sa se numeasca *** decat...BOURCEANU? Sper sa-ti gasesti sa mai joci doar prin Vietnam.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează