FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Trag de Ropotan » Şefii de la Dinamo vor să îl repatrieze pe mijlocaş

Adrian Ropotan a bifat cinci selecţii la echipa naţională, iar o revenire la Dinamo l-ar aduce din nou în atenţia selecţionerului Victor Piţurcă
Adrian Ropotan a bifat cinci selecţii la echipa naţională, iar o revenire la Dinamo l-ar aduce din nou în atenţia selecţionerului Victor Piţurcă

Articol de - Publicat vineri, 15 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 14 iunie 2012 20:18

Mijlocaşul de 26 de ani se află în ultimele şase luni de contract cu Dinamo Moscova, iar şefii încearcă să-l convingă să revină în Ştefan cel Mare.

Printre zeci de CV-uri primite de la diverşi impresari şi fotbalişti propuşi de Dario Bonetti, şefii din Ştefan cel Mare caută să întărească echipa cu foşti jucători ce au dat randament la Dinamo.

Adrian Ropotan, mijlocaş de bază în echipa "cîinilor" ce a cucerit ultimul titlu în 2007, se află în ultimele şase luni de contract cu Dinamo Moscova, iar ruşii nu mai vor să-i prelungească acordul de 400.000 de euro pe sezon.

Ropo a jucat în ultimul sezon, sub formă de împrumut, la Tom Tomsk, formaţie ce a retrogradat în liga a doua din Rusia, şi acum speră să mai prindă un contract în prima ligă. Mijlocaşul de 26 de ani a luat pulsul echipei la finala Cupei cu Rapid (1-0), cînd a sărbătorit cu Dănciulescu şi compania cîştigarea trofeului.

Şefii au luat legătura cu mijlocaşul de 26 de ani şi încearcă să-l convingă să revină în tricoul alb-roşu dacă nu-şi va găsi un nou angajament, oferta fiind mai mică decît la Moscova: 100.000 de euro la semnătură şi 150.000 de euro pe an, plus bonusuri de performanţă.

3 milioane de euro a plătit Dinamo Moscova în februarie 2009 pentru achiziţionarea lui Adrian Ropotan

1 gol a marcat Ropotan în cele 18 partide jucate sezonul trecut pentru Tom Tomsk

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Program pentru Scutaru şi Axente
Dinamo i-a rezolvat sută la sută pe fundaşul Cristi Scutaru şi pe atacantul Mircea Axente, ambii în vîrstă de 25 de ani, însă Marian Iancu a depus un memoriu la Comisia de Recurs a FRF în care contestă actele prin care cei doi au devenit liberi de contract. De aceea fotbaliştii nu vor veni de azi la pregătiri, aşteptîndu-se decizia finală a forului federal, însă ambilor li se va oferi un program separat de antrenamente din partea staff-ului tehnic al roş-albilor, program ce trebuie urmat pînă cînd jucătorii se vor putea pregăti, normal şi legal, alături de viitoarea lor formaţie.

Alexe, 2 milioane de euro de la Genoa
Presa italiană susţine că şi Marius Alexe ar putea ajunge în Serie A. Atacantul de 22 de ani al "cîinilor" i-a impresionat pe cei de la Genoa, club care îl are în vedere şi pe Adrian Mutu. Genoa ar plăti două milioane de euro pe Alexe, Dinamo nu are de gînd să-l cedeze sub 5 milioane de euro. Despre vîrful "cîinilor" se spune că şi Chievo, şi Siena mai sînt interesate de el, însă cele două grupări nu vor să investească mai mult de 1,5 milioane de euro.

Inbox
- Roş-albii se reunesc, oficial, astăzi, în această dimineaţă fiind prevăzută vizita medicală la INMS.
- Bonetti şi-a mai prelungit pentru cîteva zile vacanţa, fiind plecat în Scoţia, alături de familie. Italianul va aduce cu el şi doi jucători, aşa au fost anunţaţi oficialii clubului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
dd....
dd....  •  20 Iunie 2012, 18:59

Aceeasi politica de doi lei a repatrierilor.Nu cred intr-o prestatie buna a lui Ropotan chiar si in cazul unei reveniri.Singurul lucru bun si cert e acela de a juca pe NationalArena,in rest suntem praf.Daca vin Scutaru si Axente nu e rau.(dar am rezerve sa cred in aceste transferuri,dupa ce ne-am ,,ars''in trecut)

dreamer123
dreamer123  •  15 Iunie 2012, 14:36
Postat de neuercainerosu pe 15 Iunie 2012, 08:41

:)))))

ii lasa cale libera lui pulhac sa plece la o echipa mai buna :)))

fibra
fibra  •  15 Iunie 2012, 11:21

Si penibilii astia de creditori si nu finantatori,care nu dau bani sa faca transferuri mai de Doamne ajuta,vor da bani sa vina Barcelona? Ia schelalaiti mai flacai!Hai,hai!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează