FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Trag de Stancu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 octombrie 2007 00:00

Dinamovistii doresc sa-si asigure din iarna serviciile atacantului Bogdan Stancu, pentru care sint dispusi sa achite un milion de euro. Ros-albii continua sa testeze piata transferurilor. Dupa ce au anuntat ca sint aproape de a-i inregimenta pe timisorenii Gabriel Cinu si Gueye Mansour, "ciinii" s-au orientat si spre alte piste. Tinara speranta a Urziceniului, Bogdan Stancu, a fost ochit de "ciini", care si l-ar dori in stefan cel Mare din iarna.

Campioana se bazeaza si pe prietenia cu Gigi Netoiu, care se afla in relatii foarte bune cu patronul Unirii, Dumitru Bucsaru, si care ar putea facilita trecerea internationalului de tineret la in stefan cel Mare. Chiar daca Urziceniul a anuntat in dese rinduri ca atacantul de 20 de ani nu este de vinzare deocamdata, dinamovistii sint dispusi sa ofere un milion de euro pentru Stancu, mai ales ca si Steaua isi doreste semnatura acestuia. Oficialii ros-albilor il vor pe "Motan", mai ales ca din iarna Claudiu Niculescu ar putea sa plece la Al Hilal, unde este dorit de Cosmin Olaroiu.

22 este numarul partidelor in care a evoluat Stancu sezonul trecut, el marcind si 5 goluri

5 goluri a inscris Stancu in cele 11 partide disputate in campionatul 2007-2008

60.000 de euro este salariul anual al lui Stancu la Unirea Urziceni

Cel putin un punct
Managerul general al Unirii, Mihai Stoica, e de parere ca Dinamo are un antrenor valoros in persoana lui Walter Zenga, care ramine prietenul sau, dar pe care isi doreste sa-l invinga. "Adversarii nostri dispun de un lot excelent si un antrenor de clasa. stiti cum se zice, frate, frate, dar brinza e pe bani! Walter vrea sa cistige la Urziceni, iar eu imi doresc un rezultat pozitiv. Cred ca si un egal ar fi bun pentru noi fiindca nu sintem obisnuiti sa jucam din trei in trei zile", a declarat MM. (Catalin Popescu)

Petrescu: "Dinamo e favorita"
Antrenorul Unirii, Dan Petrescu, considera ca ros-albii sint favoriti pentru ca au un parcurs foarte bun la meciurile din deplasare. "De la venirea lui Zenga dinamovistii sint intr-o forma foarte buna, au inregistrat doar doua egaluri, restul numai victorii. Exceptind meciul de la Cluj, cu CFR, Dinamo a cistigat tot in deplasare. Este meritul lui Zenga, care stie foarte bine cum sa-si monteze jucatorii", a spus "Bursucul". (George seitan)

Playtech: Se schimbă banii din septembrie 2021. Ce se întâmplă cu bancnota de 200 de lei


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează