FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Trag Federaţia de urechi » Bonetti s-a plîns că nu i-a putut folosi pe Alexe, Matei şi Nica în meciul cu Chiajna

Țucudean a jucat vreme de 32 de minute la Chiajna, dar a acuzat oboseala, evoluînd șters
Țucudean a jucat vreme de 32 de minute la Chiajna, dar a acuzat oboseala, evoluînd șters

Articol de - Publicat duminica, 19 august 2012 00:00 / Actualizat sambata, 18 august 2012 21:00

Dinamoviştii sînt nemulţumiţi că acţiunea reprezentativei de tineret din Suedia le-a dat planurile peste cap ”cîinilor” în vederea partidei de la Chiajna (0-0).

Dario Bonetti spune că a fost forţat să nu-i folosească deloc pe Alexe, Matei şi Nica, iar pe Ţucudean să-l ţină rezervă, în meciul de vineri, de la Chiajna. Cei patru au fost convocaţi la lotul României Under 19, au jucat pentru echipa lui Emil Săndoi, iar joi au făcut mai mult de 10 ore pe drumul de întoarcere dinspre Suedia spre Bucureşti.

Şefii din Ştefan cel Mare susţin opinia lui Bonetti, care, la conferinţa de presă de după partida cu Concordia, a acuzat FRF: "Nu e normal ca jucătorii noştri sau clubul să aibă de suferit din cauze extrasportive. Înţelegem că astfel de acţiuni sînt utile şi pentru grup, şi pentru fotbalişti, dar ar trebui să se ţină cont şi de cluburi, în sensul ca fotbaliştii să nu evolueze mai mult de-o repriză dacă aşa am convenit. Altfel, poate nu vom mai fi la fel de receptivi la solicitările oficiale, pe care Dinamo le-a onorat întotdeauna, fără să facă fiţe".

Alexe a jucat 65 de minute cu Suedia şi-a marcat un gol în meciul cîştigat de români cu 2-0. Ţucudean, şi el autorul unui gol, şi Matei au jucat cîte 73 de minute, iar Nica a evoluat 74 de minute!

"Federaţia să ţină cont că trebuie să respecte cluburile! Nu pot să bag jucători care au evoluat 70-75 de minute pentru "naţională", apoi au pierdut ore întregi pe drum, mai ales cînd s-a convenit ca ei să joace doar o repriză. Nu-mi convine!" (Dario Bonetti, antrenor Dinamo)

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează