LIGA 1  ·  ASTRA

Tragedia din familia lui Denis Alibec » Ce au făcut părinții fotbalistului după ce sora lui a murit

Duminica, 30 Decembrie 2018, 17:59

Denis Alibec a devenit unul dintre cei mai buni fotbaliști români din actuala generație, însă viața lui nu a fost ușoară.

Atacantul Astrei a trecut prin mai multe tragedii și traume în copilărie. Un moment care i-a marcat viața familiei a fost dispariția surorii sale, care s-a stins de mică.

Pe la vârsta de șase ani a trecut printr-un alt moment dificil: părinții lui au divorțat, iar Denis a ajuns să fie crescut de bunică și de mama sa, Emilia Stroe.

„Gevrim, tatăl lui Denis, și doamna Emilia au mai avut o fetiță înainte, care din păcate a murit când era foarte mică. Apoi a venit pe lume Denis. Când băiatul avea numai 6 ani, părinții au decis să se separe. Mama lui Denis e o femeie deosebită, care a știut să-l aibă în grijă, dovadă ce bine a crescut copilul. De tatăl lui nu mai știu prea multe”, a spus Stelică Dămășaru într-un material pentru gsp.ro.

Pentru a-l putea crește, mama lui a făcut taximetrie și a reușit să îi ofere lucrurile necesare.

Citește și:

Alibec, povestea geniului capricios » Tatăl său, un tătar din Dobrogea, era vedetă în județ prin anii ‘80Ne protejează sau nu mănușile de COVID? Demonstrația unei asistente: „Nu sunt deloc conștienți„

Libertatea

Comentarii (5)

luker  •  03 Ianuarie 2019, 19:18

Intrebarea din titlu. Ce a facut mama si tata lu Alibec dupa ce a murit fetitza lor. Care apropo, a devenit ulterior sora lu Mokofanu de la Astra. In articol se ofera raspunsul la aceasta intrebare. Fumeia ramas insarcinata cu Alibleg. Fara alte comentarii.

luker  •  03 Ianuarie 2019, 19:09

Mai ok era daca spuneati ca provine dintr-0 familie vai de mama lui in care a primit educatie de la o femeie taximetrist. Cine stie ce viata amara a avut masa. Pe vremuri taximetristele erau tratate destul de rau, batjocorite de colegi si clienti.

spartanul66  •  03 Ianuarie 2019, 18:29

Oare , chiar asa bine a fost crescut ? La ce iesiri are aș spune mai degrabă că nu prea a avut grijă, sau mai bine zis nu prea a fost prezentă în momentele cheie.

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Real Madrid - Barcelona

Digi 2
Program TV complet

Liga 1