FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Tragedie la Poli! Doi foști fundași cunoscuți au decedat

Narcis Ciocîrlan, fost jucător al lui Poli Iași, a decedat
Narcis Ciocîrlan, fost jucător al lui Poli Iași, a decedat

Articol de - Publicat sambata, 23 decembrie 2023 12:40 / Actualizat sambata, 23 decembrie 2023 23:45

Fotbalul ieșean este în doliu în prag de Sărbători. În această săptămână, doi dintre cunoscuții foști jucători ai Politehnicii au decedat.

Miercuri s-a stins Dragoș Urdaru (54 ani), component al echipei care a realizat, în 1995, prima promovare de după 1989 a Iașiului în prima ligă.

Ilie Dumitrescu a comentat afirmațiile grave făcute de Leo Grozavu: „Aici este sărăcia, nu se întâmplă în alte campionate”
POLI IAȘI - FCSB 1-3
Ilie Dumitrescu a comentat afirmațiile grave făcute de Leo Grozavu: „Aici este sărăcia, nu se întâmplă în alte campionate”

Dragoș Urdaru, victima unei boli incurabile

Urdaru jucase în barajul de la Brașov, cu Electroputere Craiova, câștigat de moldoveni și, după retragere, a fost, pentru o perioadă, arbitru și, apoi, organizator de competiții la Poli. Urdaru, suferind de o boală incurabilă, a fost înmormântat vineri.

Iar astăzi a decedat Narcis Ciocîrlan, unul dintre jucătorii echipei de aur a Politehnicii, din anii ‘70 -‘80. După ce nu a mai fost fotbalist, Ciocîrlan (71 ani) a devenit antrenor, fiind și principal, pentru o scurtă perioadă, la Poli.

De asemenea, Ciocîrlan a fost și asistentul regretatului Ionuț Popa în Copou, dar și al lui Marin Barbu, la Foresta Suceava. Fostul fundaș din echipa lui Simionaș mai fusese și vicepreședinte la Politehnica.

Narcis Ciocîrlan a făcut infarct

El era cunoscut cu probleme cardiace și a decedat ca urmare a unui infarct. În noiembrie 2011, pe vremea când era antrenor secund la Poli, lui Ciocîrlan i s-a făcut rău chiar în autocarul echipei, în timpul unei deplasări la Constanţa, pentru un meci cu Farul.

Transportat cu o ambulanță la spitalul din Bârlad și de acolo cu elicopterul, la „Institutul de boli cardiovasculare" din Iaşi, fostul fotbalist ieșean a primit atunci diagnosticul de „sindrom coronarian acut”.

Mai puteți citi:

Sorin Cârțu, dezvăluirile-șoc ale weekend-ului: „Dinamo m-a vrut înainte de Kopic!” + „Nu pot să uit cum a cumpărat acel meci și mi-a băgat patronul la pușcărie!”

Eugen Trică a semnat: „Are datoria să scape echipa de la retrogradare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Liliana2021
Liliana2021  •  25 Decembrie 2023, 14:54

Buna ziua, Din fericire am fost coleg cu Dragos, iar Nea Narcis mi-a fost antrenor la Poli in ani 90-96( in două perioade). Acum in preajma Sărbătorilor de Crăciun am primit aceste veștii crunte pe care nu vroiam sa le primesc niciodată. Chiar dacă nu am ținut legatura cu ei, pentru mine echipa Poli Iasi ( din acea perioadă) a rămas si va rămâne mereu in sufletul meu până la ultima suflare. Sunt foarte, foarte afectat de aceste vești, si doresc familiilor multă putere să treacă peste aceste mari tragedii. Dumnezeu să-i odihnească în pace. Mihai Cîmpanu

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  23 Decembrie 2023, 17:17

Drum lin Narcis Ciocarlan! Dumnezeu sa l odihneasca! Un om minunat si un antrenor deosebit! Generatii de tineri fotbalisti din Iasi si nu numai il regreta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează