FOTBAL  »  Superliga  »  TRAGEDIE

Tragedie: un junior de 11 ani a murit, spulberat pe trecerea de pietoni » Șoferul era băut și n-avea permis

foto: Facebook @gazetadedimineata
foto: Facebook @gazetadedimineata

Articol de GSP - Publicat joi, 22 decembrie 2022 14:54 / Actualizat joi, 22 decembrie 2022 15:11

Șase copii, patru dintre ei elevi ai Școlii de Fotbal Damian Militaru, cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani, au fost loviți aseară pe o trecere de pietoni din Petroșani de un șofer băut, care n-avea permis. Un copil a murit.

Șoferul, un tânăr de 19 ani care nu avea permis, a fugit de la locul accidentului, fiind găsit 15 minute mai târziu. Polițiștii au constatat că acesta consumase și alcool.

Accidentul a avut loc miercuri seară, în jurul orei 22:00. Cei 6 copii veneau acasă de la un banchet. Unul dintre ei a fost aruncat, în urma impactului, la o distanță de aproape 14 metri, susține Observatorul Național.

3 copii, internați la Timișoara, la ATI. Unul e în stare gravă

Alți 3 copii au fost transferați la Timișoara, fiind în stare gravă, în timp ce ceilalți doi sunt internați la spitalul din Petroșani, relatează ziarul local Servuspress citat de Libertatea.

Medicul Mihai Gafencu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara, a precizat că cei doi copii internaţi la această unitate au fracturi la picioare şi leziuni la nivelul capului.

Ca urmare a acestei tragedii au sosit la noi doi copii, de 13 şi 14 ani, amândoi cu leziuni la nivelul membrelor inferioare, unul dintre ei cu fractură de tibie şi celălalt cu fractură de tibie şi o fractură deasupra celuilalt genunchi. Amândoi au leziune de craniu, adică capul spart. Sunt în afara oricărui pericol vital în acest moment, trecuţi în terapie intensivă, pentru a se asista ortopedico-chirurgical leziunile provocate. La unul dintre ei fractura este deschisă, deci va trebui recuperare”, a dezvăluit Gafencu pentru Opinia Timișoarei.

Conform Libertatea, medicii de la Spitalul Judeţean Timişoara au anunţat că un al treilea copil implicat în acelaşi accident este internat în Secţia ATI, în stare gravă, intubat.

Damian Militaru, jucător de bază al Stelei la mijlocul anilor '90, și-a fondat școala de fotbal în 2018.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  22 Decembrie 2022, 21:13

...un nou caz Mario Iorgulescu...

steaua.libera
steaua.libera  •  22 Decembrie 2022, 18:04

L-aș pune la săpat 20 de ani. Să facă singur metrou în Petroșani.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează