FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES

Traian Băsescu, reacție surpriză după ce Dragomir a fost achitat la Curtea de Apel

Articol de GSP - Publicat marti, 13 noiembrie 2018 18:49

Traian Băsescu a reacționat pe Facebook după ce Dumitru Dragomir a fost achitat la Curtea de Apel în dosarul în care a fost condamnat inițial la 7 ani de închisoare cu executare.

Fostul președinte al României salută decizia Curții de Apel și a ținut să explice de ce, chiar dacă se așteaptă să fie taxat pentru asta.

"Salut, Mitică Dragomir! Mulţi mă veţi critica, dar nu pot să n-o spun public : mă bucur pentru Mitică Dragomir. După 10 ani de hărţuire prin instanţe, azi a fost achitat după ce în primă instanţă primise 7 ani de puşcărie.

Are gura mare, ştie meseria fotbalului şi şi-a pus toată preacurvia adunată în fotbalul românesc în slujba cluburilor. Salut, Mitică Dragomir! Fotbalul românesc are nevoie şi de “nebuni” ca el", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Citește și: Dumitru Dragomir a fost ACHITAT de Curtea de Apel, după ce în primă instanță primise 7 ani cu executare! » Mitică, în lacrimi după verdictul definitiv: "Nenorociții m-au ținut numai în procese!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
699077510215282
Tudor Chirea  •  14 Noiembrie 2018, 12:17

*** *** si *** uita sa spuna ca mizeriile din justitiia mafiota ii revine lui, adica celui ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bazileon
bazileon  •  14 Noiembrie 2018, 11:54
Postat de moartea_din_vaslui pe 13 Noiembrie 2018, 20:12

Lăsați asta cu Dragomir și Băsescu. Nimeni nu s-a scandalizat că alaltăieri Gelu și-a trimis mogâldanii/ciracii să omoare cu bătaia niște spectatori nevinovați de pe Național Arena! Rușine, mă!

Bei, zombie porumbac, cum sa te indignezi ca niste huligani prostanaci si-o iau? Inteleg, esti polemic, ai umor, dar mai tot timpul bubui; stii de ce.

bazileon
bazileon  •  14 Noiembrie 2018, 11:51
Postat de Florin Gugulica pe 14 Noiembrie 2018, 05:53

Sincer singura metoda care ar putea pune capăt corupției este executia la moarte Deci România trebuie sa adopte aceasta lege

Florinele, asta le-ar permite sa ne si omoare, daca au pofta, nu doar sa ne fure si sa ne sfideze. Daca nu sunt condamnati, oricat de vinovati ar fi, ce conteaza pedeapsa?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează
Close