FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

"Tranferat" de Prepe » Cum a ajuns Zlatinski la CSU Craiova și cît au investit Cîrțu și Săndoi în transfer

Zlatinski a devenit un scurt timp un jucător indispensabil pentru Știința
Zlatinski a devenit un scurt timp un jucător indispensabil pentru Știința

Articol de - Publicat luni, 10 august 2015 00:00

Cârțu și Săndoi au insistat pentru o singură achiziție în acest mercato. Sîmbătă s-a văzut de ce oltenii au investit 100.000 euro în afacere.

Zlatinski a plecat de la Ludogoreț la Știința, întrucît Prepeliță a semnat cu echipa lui Moți și nu i s-a mai garantat un loc în primul "11" al campioanei Bulgariei.

Hristo Zlatinski a înscris sîmbătă unul dintre golurile-spectacol ale rundei, lob peste Matache, iar Craiova a scăpat de emoții și a învins cu 2-0 pe Concordia. Prima victorie a oltenilor în acest sezon, succes ce împrospătează atmosfera în Bănie.

Bulgarul de 30 de ani a început să arate de ce Sorin Cârțu și Emil Săndoi au insistat pentru transferul său, alb-albaștrii achitînd lui Ludogoreț suma de 100.000 de euro. Nu în ultimul rînd, Hristo a arătat de ce este cel mai bine plătit fotbalist din lotul Științei.

Tranzacția a fost influențată de internaționalul român Andrei Prepeliță. Ex-stelistul a semnat în vară cu multipla campioană a Bulgariei, iar Zlatinski n-a acceptat concurența cu Prepe. Ca să nu piardă contactul cu "naționala" țării sale, Hristo a ales să plece, după ce antrenorul Bruno Ribeiro i-a explicat clar că Prepeliță este favoritul său. Astfel, Zlatinski a semnat cu clubul din Bănie în a doua decadă a lunii trecute.

"Le urez succes celor de la Ludogoreț, am petrecut ani frumoși acolo. Nu sînt invidios pe Prepeliță, treaba mea este de acum să ajut Universitatea. Nu m-aș mai întoarce acolo, îmi doresc să fac performanță aici, la Craiova", a spus bulgarul în momentul prezentării.

"Am ales Craiova fiindcă oamenii de aici m-au dorit cu adevărat. Vitinha și Moți mi-au vorbit laudativ despre Craiova, despre Universitatea. Mi-a zis că formația are ambiții mari, îmi place, și eu am la fel"
Hristo Zlatinski, mijlocaș CSU Craiova

"Îmi doresc primul loc, vreau să fim campioni. Voi face totul, la antrenamente, la meciuri, să ajungem la acest nivel"
Hristo Zlatinski, mijlocaș CSU Craiova

"Nu știu dacă eram în pericol de demitere, în cazul unui alt rezultat prost. Bine că am cîștigat, trebuia să avem mult mai multe puncte în clasament"
Emil Săndoi, antrenor CSU Craiova

4 trofeea cîștigat Zlatinski în două sezoane la Ludogoreț: două campionate, o Cupă și o Supercupă

10.000 €este salariul lui Hristo în Bănie. Bulgarul are cel mai mare salariu de la Craiova, alături de Curelea

9 selecțiiare Zlatinski la prima reprezentativă a țării sale

Chiajna, mai mulți craioveni

CS Universitatea a avut mai puțini localnici în echipă decît adversarii. Ilfovenii au început cu doi craioveni, care au jucat în trecut la FCU, este vorba de Bărboianu și de Dina, în timp ce sub comanda lui Săndoi a fost un singur fotbalist născut în Bănie, Băluță!

"Al doilea gol cu capul"

Băluță, 1,70 de metri înălțime, a deschis drumul victoriei oltenilor. Un gol după o reluare cu capul. "Am mai înscris o singură dată cu capul. Trebuia să cîștigăm. I-am dominat de la început, numai că nu reușeam să înscriem. Sper să avem din nou o serie de victorii care să rămînă în istorie", a comentat Alex după meci.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
danyla
danyla  •  10 August 2015, 21:47

Suporterii CSU Craiova nu mai comenteaza aici la acest ziar de scandal ... deci GSP va rog nu mai postati stiri despre Craiova ...

stefan..
stefan..  •  10 August 2015, 17:23

Nu avem antrenor!

valu4ever
valu4ever  •  10 August 2015, 15:49

cirtu si sandoi au investit pe ma-sa!astia nu au investit nimic in viata lor,au stat doar cu mina intinsa...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează