FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

TRANSFER CARLOS FORTES // Gigi Becali, trădat: echipa cu care Fortes negociază pe la spatele patronului FCSB!

Fortes a marcat în ultima întâlnire din campionat între FCSB și Gaz Metan, 2-1 pentru bucureșteni FOTO Raed Krishan
Fortes a marcat în ultima întâlnire din campionat între FCSB și Gaz Metan, 2-1 pentru bucureșteni FOTO Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 17 ianuarie 2019 09:35

Carlos Fortes, atacantul celor de la Gaz Metan, pe care Gigi Becali îl anunțase ca și împrumutat la FCSB până în vară, este aproape de un transfer în Ucraina, pe 600.000 de euro.

"Telenovela" transferului lui Carlos Fortes (24 de ani) pare că se apropie de final. Dar nu unul care să ducă spre FCSB.

Impresarul Arcadie Zaporojanu, unul dintre responsabilii pentru transferuri de la Gaz Metan, a confirmat și el punctul de vedere al colaboratorului său, Pedro Torrao, impresarul lui Fortes: "Împreună cu conducerea clubului, dar și cu reprezentanții jucătorului, am convenit că oferta lui Gigi Becali era mult, mult prea mică. Om fi noi un club mic, dar nici nu poate să ne ia FCSB la bani mărunți! 30.000 de euro cât era oferta lor pentru un împrumut, și doar cu opțiune de cumpărare în vară, era o variantă care nu avea cum să ne intereseze.

Dacă opțiunea era clară și din vară jucătorul urma să fie transferat definitiv la FCSB, pentru 300.000 de euro, asta era altceva. Dar așa, să dăm jucători pe asemenea sume, ar însemna să compromitem toată munca pe care am început-o aici, toată politica de transferuri. Avem nevoie de bani pentru ca Gaz Metan să iasă din insolvență, avem un proiect să aducem jucători, să le creștem cota și să încercăm să îi vindem unor cluburi mai mari din țară sau din străinătate, dar nici chiar așa!".

Portughezul e pe picior de plecare

Șansele ca Fortes să rămână în acest sezon la Gaz Metan sunt foarte mici. Jucătorul e deocamdată la Mediaș și se pregătește separat, în timp ce echipa e deja în cantonamentul din Antalya.

Acolo unde ar putea ajunge și atacantul, dar cu Vorskla Poltava, formație aflată pe locul 5 în campionat. Tratativele cu ucrainenii sunt aproape de finalizare, aceștia fiind dispuși să plătească 600.000 de euro, în două tranșe, pentru a-l transfera pe Fortes chiar de acum, jucătorul fiind apreciat de antrenorul Vasil Sașko.

În două-trei zile, tranzacția s-ar putea finaliza, conform unor surse apropiate grupării din Mediaș. Atacantul portughez mai are și alte variante de transfer de la cluburi din China.

Becali: "Nu dau comision". De ce se amână Fortes

Gigi Becali a explicat ieri care este situația la zi a lui Carlos Fortes, pe care-l vrea sub comanda lui Teja: "Cu Mediașul ne-am înțeles, atacantul vrea, impresarii lui vor. Dar cum să dau eu bonus la impresar?! Eu nu dau! Nu i-am dat nici Anei când l-a dus pe Stanciu la Anderlecht pe 10 milioane. Că zicea Reghe că merită și ea jumătate de milion de euro. Agentul jucătorului îl reprezintă pe fotbalist, dacă e, ia de la el, nu e treaba mea. Eu îi dau lui Fortes 10.000 de euro pe lună la început, apoi îi dublez din vară, dacă e în regulă. Semnează așa, bine! Nu, iarăși bine! Dar trece timpul".

Bucureștenii au aflat și că portughezul îi introduce într-o licitație cu un club din străinătate, de aceea i-au pus în vedere să dea un răspuns final până azi.

650.000 €este cota de piață a lui Carlos Fortes, conform siteului transfermarkt.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
zagna
zagna  •  17 Ianuarie 2019, 16:36

Fortes, esti terminat ca fotbalist daca te duci in ucraina !

ray51
ray51  •  17 Ianuarie 2019, 15:58
Postat de ray51 pe 17 Ianuarie 2019, 15:30

***

N-am spus/scris nimic injurios sau calomnios. A fost o aroganta. Atat. La adresa lui Becali, evident. Ma faceti sa va plang de mila, gesepistilor. Dar n-am s-o fac. Imi voi salva comentariile si va pregatesc un ... dosar elegant. Sa va vedeti in oglinda.

ray51
ray51  •  17 Ianuarie 2019, 15:30

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează