FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

TRANSFER CRAIOVA. Oltenii aduc un fundaș trecut pe la Inter Milano! Aproape de a muta și în plan ofensiv

Donkor în duel cu Icardi la un antrenament al lui Inter FOTO: Guliver/GettyImages +2   FOTO
Donkor în duel cu Icardi la un antrenament al lui Inter FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 24 iulie 2018 16:39

U Craiova a trecut la treabă după primele două meciuri ale sezonului în care nu au marcat niciun gol, Supercupa cu CFR Cluj, scor 0-1, și egalul alb din Liga 1 cu Iașiul. 

Craiova își betonează defensiva. Isaac Donkor (22 de ani), fundaș ghanez trecut pe la Inter Milano, s-ar fi înțeles cu oltenii, anunță TV Digi Sport. Contractul ar fi valabil pentru următoarele 3 sezoane. Donkor este liber de contract. Sezonul trecut a evoluat în Serie B, la Cesena.

700.000 €este cota lui Donkor confor transfermarkt.de

întăriri și în atac

Oltenii sunt aproape de a rezolva transferul vârfului din Paraguay, Cesar Meza Colli (26 de ani). Tratativele au decurs bine, jucătorul urmând să semneze în curând. Colli este cotat la 250.000 de euro pe transfermarkt.de și a evoluat ultima dată la FK Keshla, în Azerbaidjan.

"Este un Mitriță de picior stâng. Ar fi foarte bine pentr u Craiova să vină, pentru că având doi jucători de asemenea valoare în față va fi foarte greu pentru orice adversar. Îl cunosc foarte bine și știu ce poate"Andrei Cristea

Vârful celor de la Iași a fost adversar cu Meza în sezonul 2014/2015 din Azerbaidjan. Cristea evolua la Gabala, în timp ce paraguayanul juca pentru Inter Baku. 

vor și doi români

Plecările lui Băluță și Gustavo au lăsat un mare gol în ofensiva oltenilor. Oficialii craioveni au pus ochii pe 2 fotbaliști români. Alexandru Mățan, 18 ani, perla Academiei Hagi și jucătorul Viitorului, este primul pe listă. Celălalt nume este Ioan Hora, 29 de ani, golgeterul Ligii 1 din ediția 2015-2016, care evoluează acum în Akhisarspor, în prima ligă din Turcia.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
2017951038224051
Icu Lucian Florin  •  24 Iulie 2018, 22:12

Voi ăștia de la gsp,digi......etc sunteți praf ca ziariști Nu sunteți în stare să puneți nici măcar o poză la locul ei,paraguayanul din poză nu este cel care negociază cu U Craiova,mai faceți și voi muncă de ziariști ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

prazburg1948
prazburg1948  •  24 Iulie 2018, 20:30
Postat de Iozefina Penesel pe 24 Iulie 2018, 20:05

exact pacat de copii de la echipa doua nu are sana la prima echipa mai bine fac performanta cu copii de la echipa 2 decat cu perdate care a fost aruncati de la echipe lor de buni ce au fost

Iozefino, in numele tuturor oltenilor, scoate-ti abecedarul de la naftalina ca rade lumea de noi, te rugam frumos! Si pe pagina de facebook a Craiovei numai baliverne scrii.

476480469168611
Iozefina Penesel  •  24 Iulie 2018, 20:05

exact pacat de copii de la echipa doua nu are sana la prima echipa mai bine fac performanta cu copii de la echipa 2 decat cu perdate care a fost aruncati de la echipe lor de buni ce au fost

Vezi toate comentariile (14)
Comentează