FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transfer de ultimă oră » Un fundaș care a luat trei trofee cu Steaua și două cu Dinamo a plecat în Bulgaria

Articol de GSP - Publicat luni, 11 ianuarie 2016 20:41

Srgian Luchin, 29 de ani, și-a reziliat de comun acord contractul cu ACS Poli Timișoara și va pleca în Bulgaria, de unde a primit o ofertă extrem de tentantă.

Plecarea fundașului a fost confirmată de managerul bănățenilor, Daniel Stanciu, care a numit și echipa la care se va transfera Luchin.

"Luchin nu mai este jucătorul nostru, am pierdut un fotbalist foarte bun, el s-a înțeles cu o echipă din Bulgaria. Este vorba despre Levski. Cînd a venit de la Steaua, din postura jucătorului liber de contract, el avea un salariu foarte mare, pe care noi nu l-am putut onora.

Așa că, pînă la urmă, a acceptat un salariu aproape la jumătate și tocmai de aceea am introdus o clauză potrivit căreia putea pleca în iarnă dacă va avea o ofertă pe măsură. ", a spus Stanciu la Digisport.

5 trofeeare Luchin cu marile rivale din capitală: 3 cu Steaua (titlul, Cupa, Supercupa) , 2 cu Dinamo (Cupa și Supercupa)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
demolarii
demolarii  •  11 Ianuarie 2016, 22:31

Daca sa freci banca, cand alti castiga trofee se numeste performanta.....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close