FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

Transfer din eşalonul secund » Claudiu Borţoneanu a semnat cu FC Voluntari

FOTO: Sportul Snagov // Claudiu Borțoneanu
FOTO: Sportul Snagov // Claudiu Borțoneanu

Articol de - Publicat marti, 06 august 2019 17:04

Claudiu Borțoneanu (20 de ani) este noua achiziție a echipei FC Voluntari.

FC Voluntari se uită, în continuare, atent în eşalonul secund pentru a căuta tineri jucători apţi să îmbrace tricoul unei formaţii de primă ligă.

După aducerea arădeanului Cristian Costin, prezent pe gazon în partidele din startului sezonului la formaţia antrenată de Cristiano Bergodi, a venit rândul unui alt fotbalist de perspectivă să fie înregimentat de FC Voluntari.

Claudiu Borţoneanu, mijlocaşul provenit de la Sportul Snagov, a semnat cu echipa condusă de Ioan Andone pentru a completa compartimentul tinerilor jucători compatibili regulii impuse de FRF.

91 de meciuri a jucat Claudiu Borțoneanu pentru Sportul Snagov în ultimele trei sezoane al Ligii 2, reușind să marcheze și 9 goluri

VEZI ȘI:

Cristi Pustai mai vrea jucători + Deplasare tare pentru Dunărea Călărași în etapa #2

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează