FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Restart în fotbal pentru noul transfer al lui Dinamo » De ce a stat pe bară 6 luni

Marko a pierdut a doua jumătate a anului 2020 din cauza problemelor medicale/ FOTO Facebook
Marko a pierdut a doua jumătate a anului 2020 din cauza problemelor medicale/ FOTO Facebook

Articol de , - Publicat sambata, 30 octombrie 2021 07:29 / Actualizat sambata, 30 octombrie 2021 09:21

Slovenul Marko Nunic se ajută și pe el, nu doar pe Dinamo, atacantul având posibilitatea de a se remarca după o operație ce l-a ținut mult timp departe de gazon.

Marko Nunic, 28 de ani, este ultimul transfer al „câinilor" în al 5-lea mandat al lui Rednic. Atacantul sloven, 1,88 de metri înălțime, a fost prezentat sâmbătă de bucureșteni.

E a cincea achiziție după mijlocașul francez Michel Espinosa, vârful slovac Tomas Vestenicky, extrema elenă Nikolaos Kainourgios și mijlocașul defensiv moldovean Cătălin Carp.

În principiu, slovenul închide acest mercato târziu al roș-albilor. Mai există un fundaș dreapta în atenție, doar că nu se știe dacă va mai fi cazul până la finele lui 2021.

Noul dinamovist demonstrează teoria conform căreia clubul din Ștefan cel Mare încearcă să se cârpească așa cum poate, cu fotbaliști care acceptă maximum 5.000 de euro/lună și cu clauza că ar putea deveni liberi din nou în decembrie 2021, dacă șefii nu sunt mulțumiți de serviciile lor. Nunici e liber din iulie, dar ultima sa prestație oficială a fost în aprilie, adică în urmă cu 7 luni! 

N-are nevoie de mult timp

Iar Marko a trecut printr-o operație din cauza unei rupturi de ligamente încrucișate. A stat 131 de zile pe margine, în perioada iunie - noiembrie 2020, dar a revenit la Larisa, echipă de play-out din Grecia. După ce s-a întors pe teren, a jucat în 12 partide. 

Niciuna 90 de minute, un singur meci titular. Chiar dacă a jucat puțin în prima decadă din 2021, a demonstrat că n-are nevoie de prea multe minute pentru a se face remarcat. A înscris împotriva lui Olympiacos (1-3), deși a jucat 18 minute, apoi a dat gol cu Apollon Smyrnis (2-0), în doar 12 minute cât a fost pe teren. 

14 meciuriși 2 goluri are Nunic pentru Larisa, sezonul trecut. În campionatul elen, are 10 goluri în 55 de meciuri

93este numărul de pe tricou pe care-l va purta ultimul sosit în "haită"

Trio Dinamo - Rednic - Bergodi

Încă o nouă tentativă de remontada pentru Dinamo și Mircea Rednic. Duelul este chiar împotriva lui Cristiano Bergodi, italianul refuzând oferta „câinilor" chiar înainte de a o accepta „Puriul"!

Cristiano a semnat între timp cu Sepsi. Are în palmares 8 confruntări directe cu Rednic, două victorii peninsularul, două remize și patru succese Mircea. Totuși, Bergodi are un ascendent în privința duelurilor cu românul. Mai întâi, ca antrenor al lui CFR, în toamna 2006, a stopat seria de 13 victorii consecutive ale lui Rednic și Dinamo, victorie ardelenii 2-1, în sezonul în care "câinii" au câștigat ultimul campionat. Apoi, în vara 2007, ca tehnician al Rapidului, a cucerit primul său trofeu, Supercupa României, la penalty-uri, după ce a învins Dinamo condus de Mircea. 

Sepsi – Dinamo, duelul dezamăgirilor

Două echipe în criză, singura diferență fiind aceea că la Dinamo a căpătat accente dramatice. 

  • Sepsi – Dinamo se joacă duminică, de la 17:15. Meciul va fi liveTEXT și video pe GSP.ro și în direct pe Look+, TV TelekomSport și DigiSport 1.

„Câinii" au un singur gol marcat în deplasările sezonului, în rest șase eșecuri și 18 goluri primite! Covăsnenii sunt fără victorie în precedentele 6 partide jucate în campionat pe teren propriu, interval în care au scos doar 3 puncte. 

Dinamoviştii au primit cel puţin un gol în fiecare meci disputat în ediţia curentă. Dinamo n-a mai învins de trei luni, mai exact de pe 2 august, 3-1 cu Academica. Au urmat două remize şi 8 eșecuri. Dinamo și Sepsi s-au mai întâlnit de 11 ori în principala competiţie internă, fiecare şi-a trecut în cont câte 4 victorii, iar 3 jocuri s-au terminat la egalitate. 

VIDEO Cum se mișcă noul transfer al lui Dinamo, Marko Nunic:

Citește și: 

Cristi Borcea: „Dinamo n-are niciun viitor! Deconectezi aparatele și gata” + Recunoaște că s-a implicat la echipă

Ce gafă! Jucătorul abandonat de Dinamo e în topul Ligii 1: „Plângea, nu i-au dat nicio șansă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
10154130683762634
Dan Dumitrescu  •  01 Noiembrie 2021, 07:14

,, Prima decada din 2021"????? Foarte tare! Vreau si eu un litru de cartofi si un kilogram de aer, te rog!

creeperno115
creeperno115  •  30 Octombrie 2021, 22:35

O sa fie bun in prelungiri sa dea gol

valyomanyd
valyomanyd  •  30 Octombrie 2021, 09:32

Aloo, domnii jurnalisti, un meci terminat egal dupa 90 de min. si castigat la loviturile de departajare ramane in statistici ....REMIZA !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează