FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

TRANSFER DINAMO // VIDEO+FOTO Mamoutou N'Diaye a trecut vizita medicală și va semna cu echipa lui Rednic!

foto: facebook +6   FOTO
foto: facebook

Articol de GSP - Publicat joi, 17 ianuarie 2019 16:31

Mijlocașul defensiv Mamoutou N'Diaye (28 de ani), internațional din Mali, se pregătește să semneze cu Dinamo. 

Fotbalistul cu 9 prezențe în „națională” ar urma să ajungă vineri în cantonamentul „câinilor” din Turcia pentru a parafa acordul cu echipa lui Rednic.

Cotat la 400.000 de euro pe transfermarkt.de, „închizătorul” african e liber de contract din iulie 2018, după o experiență în Arabia Saudită, la Ohod Al-Medina. 

Mamoutou N'Diaye și-a petrecut mare parte a carierei în campionatul Belgiei, unde a jucat pentru Gent (cu care a câștigat Cupa în 2010), Mons, Antwerp și Zulte Waregem. A prins și 5 prezențe în Europa League. 

El a efectuat testele medicale la București și a fost declarat apt de doctori, scrie Fanatik

Africanul ar deveni a patra achiziție din acest mercato, după I. Filip, Mustoe și Jaadi.  

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
niuc011
niuc011  •  17 Ianuarie 2019, 20:09

Din ce se vede in prezentarea video, pe meciuri cu miza, in EuropaLeague, Moboutu are trei elemente forte - jocul de cap, pasa inapoi (sau daca are timp pase lungi topaite) si joc de picior drept (stangu daca atinge basica cade, asadar e de decor- probabil uitat prin Mali). Un jucator mediocru spre mediu. Nu e cine stie ce mare fotbalist insa poate are noroc si iese in evidenta la noi.

mosvasile
mosvasile  •  17 Ianuarie 2019, 19:06
Postat de dinamo_forever_77 pe 17 Ianuarie 2019, 17:20

Anul acesta este terminat...si asta era logic dupa jocul echipei de la inceput si dupa valoarea lor. Acum trebuie sa facem rost de nucleul echipei si cu ceva ajustari la vara (sper in *** sa bage mana in buzunar si Negoita de ceva transferuri) sa atacam campionatul care vine. Rednic nu putea cu prietenii de fotbalisti sa faca ceva. Se vedea de pe luna ca in afara de Nistor si Salomao (si Penedo in partea lui de glorie) nu avem fotbalisti. Se poate vedea cu ochiul liber. Ma bucur ca in sfarsit Negoita a inteles ca nu toti sunt antrenori si mai ales ca nu toti sunt scouteri, si l-a adus inapoi pe Rednic !

Noo!Singurul antrenor capabil-pe praful asta- sa betoneze apararea lui Dinamo-si sa aduca trofee-este signor Darrio Bonetti!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  17 Ianuarie 2019, 19:02

Auziti dinamovisti!Vine Moboutu!Cand a auzit Gigi s-a dus sa dea acatiste!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează