FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Transfer de ultima oră anunțat de Hermannstadt. A semnat pe 3 ani!

Marius Măldărășanu
Marius Măldărășanu

Articol de - Publicat vineri, 02 februarie 2024 20:04 / Actualizat vineri, 02 februarie 2024 20:52

Hermannstadt l-a adus pe Alex Luca, de la divizionara secundă CSC Șelimbăr. Mijlocașul în vârstă de 19 ani este internațional de juniori Under 18 și Under 19. A venit liber și a semnat pe 3 ani.

În așteptarea lui Ianis Stoica, Hermannstadt își întărește cotigentul de jucători ce pot reprezenta o soluție pentru regula Under 21. Clubul sibian a anunțat vineri seară transferul lui Alex Luca, un mijlocaș central în vârstă de 19 ani.

Cu ce i-a șocat Nana Antwi pe cei de la FCSB: „N-am întâlnit așa ceva!”
FCSB
Cu ce i-a șocat Nana Antwi pe cei de la FCSB: „N-am întâlnit așa ceva!”

Alex Luca a venit ca jucător liber și a semnat pe trei sezoane

„(RE)Confirmăm faptul că investim în tinerii fotbaliști sibieni prin transferul lui Alex Luca de la vecinii noștri - CSC 1599 Șelimbăr! Alex are 19 ani și evoluează ca mijlocaș central.

Transfer de ultima oră anunțat de Hermannstadt. A semnat pe 3 ani!
Alex Luca, noua achiziție a lui Hermannstadt

A evoluat pentru Șelimbăr în peste 50 partide, reușind 3 goluri și un assist. Este internațional de juniori Under 18 și Under 19 @ Echipa Națională a României”, se arată în comunicatul publicat de ardeleni pe pagina oficială de Facebook. Gazeta Sporturilor a aflat că Luca a venit ca jucător liber și a semnat un contract pe 3 sezoane.

Hermannstadt i-a mai adus în această iarnă pe Raul Opruț, împrumut, de la Kortrijk și pe Kablan Davy N'Goma, de la FC Botoșani, liber de contract. Se mai așteaptă finalizarea transferului lui Ianis Stoica, de la FCSB.

Dani Coman: „Deocamdată nu știm care-i situația contractuală a lui Ianis Stoica”

Președintele Dani Coman a recunoscut interesul pentru jucătorul ce în prima parte a sezonului a jucat la Universitatea Cluj, sub formă de împrumut. „E un jucător pe care ni-l dorim și ni l-am dorit tot timpul, dar deocamdată nu știm care e situația lui contractuală. Atât cu FCSB-ul, cât și cu Universitatea Cluj.

Astăzi vom purta discuții în continuare, dar repet, deocamdată nu e clarificată situația lui și nu vă pot da informații concrete. E un jucător care ne-a interesat tot timpul. Chiar și înainte să meargă la Universitatea Cluj am purtat discuții cu cei din conducerea FCSB-ului. A mers la Universitatea Cluj, a jucat foarte bine din punctul meu de vedere”, a comentat Dani Coman la Fanatik Superliga.

Dani Coman: „Ianis Stoica ne-ar ajuta foarte mult”

Președintele lui FC Hermannstadt a ținut totodată să precizeze că „noi nu suntem ranchiunoși, ni-l dorim în continuare. Dar vedem astăzi, mâine ce se întâmplă. Ne ajută foarte mult și la regula U21, iar eu îl consider pe Ianis în momentul de față un jucător matur, cu personalitate, care a înscris foarte multe goluri. Are și assist-uri, e un jucător important.

Maturitatea pe care a arătat-o Ianis în ultima perioadă ne face să credem că ne-ar ajuta foarte mult”.

Mai puteți citi:

Adrian Mititelu, show înaintea meciului cu Dinamo » Din ce mașină a coborât la stadion

Bogdan Andone cere întăriri, după victoria Botoșaniului cu Poli Iași: „Nu e un moft, sper să nu mai fie nevoie să fac astfel de improvizații”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close