FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 1-1

Transfer sau afacere » Mutarea lui Nikolici în Giuleşti naşte întrebări

Nikolici ar putea fi din vară coechipier cu Rui Duarte
Nikolici ar putea fi din vară coechipier cu Rui Duarte

Articol de - Publicat luni, 30 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 30 aprilie 2012 12:23

Copos a bătut palma cu Iancu pentru Nikolici, iar atacantul va ajunge la vară în Giuleşti, dacă Steaua refuză să-l cumpere.

Giuleştenii pregătesc deja sezonul viitor, iar George Copos a decis să întărească ofensiva. Şeful din Grant s-a înţeles cu Marian Iancu, finanţatorul lui Poli Timişoara, pentru transferul lui Stefan Nikolici (22 de ani).

În schimbul sumei de 300.000 de euro, muntenegreanul va ajunge la Rapid, iar bănăţenii vor păstra jumătate din drepturile federative asupra atacantului. Banii urmează să fie viraţi în conturile timişorenilor în zilele următoare. "Sper ca domnul Copos să se ţină de cuvînt. Nikolici e jucătorul Rapidului", a comentat Iancu.

Totuşi, Steaua are în continuare prima opţiune pentru jucătorul împrumutat în acest campionat în Ghencea. Pînă pe 31 mai, roş-albaştrii trebuie să spună dacă sînt de acord să plătească 750.000 de euro pentru transferul definitiv. În această situaţie, Copos s-ar alege cu jumătate din bani, fără ca Nikolici să fi efectuat măcar un antrenament în tricoul vişiniu, adică un profit de 75.000 de euro!

Zotta habar nu avea
După ce la finalul meciului de la Mioveni a gafat spunînd că Daniel Pancu nu are drept de joc cu Steaua, deşi vîrful primise abia al cincilea "galben" al sezonului, Constantin Zotta a mai dovedit o dată că nu cunoaşte ce se întîmplă la Rapid.

În urmă cu trei zile, preşedintele executiv al giuleştenilor a comentat zvonul privind transferul lui Nikolici în Grant: "Cum? Să luăm noi o rezervă de la Steaua? Niciodată!". După 48 de ore, Iancu a confirmat transferul! :)

"Din punctul meu de vedere, Nikolici e deţinut în coproprietate de Poli şi Rapid. Sper ca domnul Copos să nu mă fi sunat doar pentru că vine meciul cu Steaua" (Marian Iancu, finanţator Poli Timişoara)

4 goluri şi trei assisturi a reuşit Nikolici pentru Steaua, în acest sezon, în cele 26 de meciuri pe care le-a bifat în toate competiţiile

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează