FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Transfer-surpriză! Zicu se poate bate din nou la titlu în Liga 1: "Poate decide oricând un meci!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 ianuarie 2017 21:13

Ianis Zicu (33 de ani) ar putea ajunge la Astra după despărțirea de ASA. Marius Șumudică îl vede pe acesta înlocuitorul perfect pentru Constantin Budescu (27 de ani), cel care a ales să meargă la Steaua.

Mihăiță Pleșan consideră că Zicu ar mai putea juca lejer la acest nivel și spune că Ianis poate decide oricând o partidă.

"Nu-i poți compara acum pe Budescu și pe Zicu. Zicu e la sfârșitul carierei, dar e un jucător valoros, care poate decide un meci. Să vedem dacă mai poate fi motivat", a declarat Pleșan la TV Dolce Sport.

"Puteam să ajung la Astra și când era Dinu Gheorghe acolo. Am ales însă Petrolul, pentru că era Cosmin Contra antrenor. A fost bine pentru mine, pentru că revenisem după o pubalgie" Ianis Zicu 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
dinamo100
dinamo100  •  23 Ianuarie 2017, 10:08

Zicu e mana moarta. Budescu mai avea ceva de zis.

valyomanyd
valyomanyd  •  23 Ianuarie 2017, 01:46
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Am zis eu ca nu-i ? :)))

valyomanyd
valyomanyd  •  23 Ianuarie 2017, 00:06

Spiruharetistii mint cu nerusinare...Omit intentionat semnele de punctuatie, sau, mai bine zis, pun altele de cat cele care trebuie..De exemplu, dupa transfer- surpriza era indicat semnul intrebarii nu cel al exclamarii.. Mai ales cand in cuprinsul articolului folosesti " AR PUTEA "!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close