FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transfer total neașteptat » A jucat la Dinamo și Steaua, iar acum merge în Orientul Mijlociu

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 ianuarie 2016 18:16

Valentin Lemnaru a fost liber de contract după despărțirea de Petrolul, dar s-a pregătit cu Universitatea Cluj. În tot acest timp, atacantul de 31 de ani a reușit să-și găsească un nou angajament, însă de această dată în Orientul Mijlociu.

Fostul vîrf al lui Dinamo și Steaua a ales să meargă în Bahrain, la East Riffa, transferul fiind confirmat și de agentul jucătorului, Florin Vulturar, anunță Digi.

"Ne-am înţeles pentru Valentin Lemnaru cu East Riffa, din Bahrain. Contractul se va întinde pe o perioadă de 6 luni şi are opţiune de prelungire. Sper să se adapteze. Condiţiile sînt foarte bune. Cu siguranţă, pe viitor, veţi mai auzi de jucători din România jucînd acolo", a spus Florin Vulturar, agentul jucătorului, la Digi Sport.

East Riffa ocupă locul 4 în campionatul din Bahrain, cu 14 puncte din 10 meciuri, și e la distanță mare de liderul Al-Hadd, care are 24 de puncte. Noua formație a lui Lemnaru are și un titlu în palmares în 1994, dar și 3 Cupe ale Regelui și o Supercupă.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
vyyllyy
vyyllyy  •  29 Ianuarie 2016, 19:51

Alt jucator ca nu a demonstrat nimic in football , la 31 de ani ce sa mai faci astepti sa iesi la pensie si ajungi ca Mutu pe la echipe din India care nu au auzit nici drq de ele , e greu cum a ajuns jucatori din Romania plecat de tineri la echipe din china /arabia si isi pierd viitorul p-acolo .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează