FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transferul anului pentru un român? Denis Alibec, pe lista unui SUPERCLUB care e la un pas de semifinalele Ligii! Alte două echipe îl vor

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 aprilie 2017 10:06

Denis Alibec se descurcă excelent la FCSB, unde în primele 10 meciuri a reușit să înscrie de 7 ori. Atacantul pentru care Gigi Becali a plătit 2 milioane de euro ar putea părăsi echipa mai repede decât s-ar fi așteptat.

Evoluțiile l-au adus în prim planul presei europene, care îl dă transferat la tot mai multe echipe. Presa din Belgia anunță că Denis Alibec este pe o listă mai lungă de fotbaliști care l-ar înlocui pe Mbappe la AS Monaco.

De asemenea, belgienii au amintit și numele celor două echipe din Anglia care îl doresc. Este vorba despre Newcastle și Brighton&Hove.

"Acum 5 ani, KV Mechelen a avut în lot un atacant străin, dar care n-a convins. Între timp, acesta o duce foarte bine și e la mare cautare. Denis Alibec a ajuns la Mechelen de la Inter, dar atacantul român nu a convins și a înscris doar un gol în 11 partide.

Acum joacă la liderul FCSB, fosta Steaua, care l-a cumpărat cu două milioane de euro de la Astra. A marcat 27 de goluri în 55 de partide, iar AS Monaco, Brighton și Newcastle sunt interesate de atacantul cotat la peste 10 milioane de euro", au scris belgienii de la Voetbal Nieuws.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
1615275382087697
Yuri Firsov  •  17 Aprilie 2017, 08:20

SI DACA SE SUPARA *** MARCELICA POPESCU?????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  16 Aprilie 2017, 23:34

Ce antrenor nebun se poate gandi vreo clipa ca Alibec ar putea fi inlocuitorul acestui mare talent , pe nume Mbappe ??

prazburg1948
prazburg1948  •  16 Aprilie 2017, 19:36
Postat de manty_one pe 16 Aprilie 2017, 17:42

e fraier Becali daca il va vinde acum...intr-un an poate lua chiar 20 de mil de Euro pe el...cred ca Alibec inca nu a aratat tot ce poate...daca va fi vandut cu mai mult de 15 mil de euro,***!!!

Sa il vanda cu mai mult de 2 milioane si e bine. Nu stii cum se accidenteaza si nu mai da randament dupa aia. Il mai tii minte pe Florin Costea? Au fost oferte de 5milioane, acum nimeni nu mai stie nimic de el.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează