FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transferul anunțat de Gigi Becali a reacționat: ”Sunt onorat” ! Care este suma pe care se face mutarea

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 decembrie 2018 11:01

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a anunțat transferul lui Andrei Cristea, atacantul de 34 de ani al lui Poli Iași. Fotbalistul a avut prima reacție după ce patronul roș-albaștrilor a lansat acest zvon. 

Mă onorează atunci când un club precum FCSB se interesează de mine. Eu sunt sub contract cu un club la care mă simt excelent și sunt într-un oraș în care lumea mă iubește.

Vom vedea ce ne va rezerva viitorul. Probabil că domnul Becali va discuta cu conducerea Politehnicii” a spus Andrei Cristea pentru TV Digi Sport după ce Becali a anunțat transferul. 

Cel mai probabil transferul se va face în contul datoriei de 200.000 de euro pe care Iașiul o are la FCSB după transferul lui Kamer Qaka, înapoi dinspre FCSB spre Poli. 

Citește și:

UPDATE » SE FACE! Fostul golgeter dinamovist dorit de Becali a ajuns la București + FCSB transferă și un fundaș

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
tincucatalin
tincucatalin  •  23 Decembrie 2018, 13:39

Cristea + 3 puncte....cred ca asta a fost intelegerea in contul banilor pe Qaka...tinand cont de problemele de la Iasi. Oricum transfer de viitor..34+

breitner
breitner  •  23 Decembrie 2018, 12:26

Valiza cu 200.000 a fost folosita in meciul direct, acum trebui alta!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează