FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Transferul lui Alexe, analizat de Bergodi » Motivele pentru care atacantul "este avantajat la Sassuolo"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iulie 2013 00:00 / Actualizat luni, 08 iulie 2013 20:05

Cristiano Bergodi e convins că Marius Alexe a făcut o alegere bună prin transferul la Sassuolo. Tehnicianul italian explică de ce fostul "cîine" are şanse mari să se impună repede la nou-promovata antrenată de Di Francesco.

"Cunosc foarte bine echipa, îl cunosc foarte bine şi pe antrenorul Eusebio Di Francesco şi foloseşte un sistem în care Marius este avantajat. El joacă un 4-3-3 şi nu cred că va schimba sistemul în Serie A. Este adevărat că, fiind străin, toţi ochii vor fi aţintiţi asupra lui. Cred că se va impune în fotbalul italian.

Are si viteză şi tehnică, iar cînd ai aceste calităţi faci faţă oriunde. Avantajul lui cred că mai este şi faptul că merge la o echipă mică, ce va juca pentru prima dată în Serie A. Au un patron potent financiar şi cred că totul va decurge bine pentru el", a declarat Bergodi pentru digisport.ro

Dinamo speră să-i convingă pe italieni să accepte un transfer definitiv în cazul lui Alexe, ce s-ar cifra la 2 milioane de euro.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
catalinantoneanu
catalinantoneanu  •  09 Iulie 2013, 08:26

Mi se pare o prostie sa dai cel mai bun jucator imprumut la o echipa sateasca pe 500 000 euro! Pai ce obiective mai ai atunci?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează