FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Transferul lui Daniel Popa, blocat de "păcănele": "Acum câteva zile am vorbit cu el"

Articol de GSP - Publicat marti, 01 ianuarie 2019 18:39

Daniel Popa (23 de ani) este pe lista neagră a lui Mircea Rednic la Dinamo didin cauza problemelor extrasportive (detalii AICI). Vârful era dorit la Chindia Târgoviște, în Liga secundă, dar ultimele vești împiedică mutarea.

Marcel Ghergu, președintele Chinidiei, recunoaște că au existat discuții cu Daniel Popa și că mutarea a intrat acum în impas.

Acum câteva zile am vorbit cu el. Vă dați seama că acum nu mai putem lua vreo decizie, așteptăm să vedem ce se întâmplă la Dinamo, ce vor hotărî ei după ce vor analiza situația.

Nu vreau să comentez prea mult în acest moment pe marginea subiectului. Spun doar atât: sunt unii care cum ies din Târgoviște își pierd mințile. Aveți mai multe exemple, chiar în ultima vreme“, a declarat Ghergu pentru db-sport.ro.

Daniel Popa a mai a evoluat pentru Chindia Târgoviște între 2014 și 2016. Formația dâmbovițeană ocupă în acest moment poziția a cincea în Liga a 2-a, la două puncte în spatele liderului. 

Vezi și: 

Cine îi mai scoate de aici? 5 probleme GRAVE ale lui Dinamo la start de 2019: domnește degradarea, iar perspectivele sunt sumbre!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
jackryan
jackryan  •  01 Ianuarie 2019, 20:16

@ Mos ..Timeless ??????

jackryan
jackryan  •  01 Ianuarie 2019, 20:14
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ai incurcat bosorogii .......... asta este mari cel prost

jackryan
jackryan  •  01 Ianuarie 2019, 19:40
Postat de jim_raynor pe 01 Ianuarie 2019, 19:30

***

ti-ai gasit iar randomul prostul satului :)))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează