FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Transferul lui Dinamo, blocat la comisii » Decizia luată azi

Christian Irobiso în duel cu Omrani de la CFR Cluj / foto: Imago
Christian Irobiso în duel cu Omrani de la CFR Cluj / foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2022 17:59 / Actualizat miercuri, 02 martie 2022 18:04

Camera Națională de Soluționare a Litigiilor din cadrul FRF continuă să-l țină legat pe Christian Irobiso (28 de ani) de Gaz Metan. Atacantul are deja un acord verbal cu Dinamo.

Irobiso a bătut palma cu Dinamo, dar mai trebuie să aștepte până să devină liber de contract. CNSL a amânat încă o dată pronunțarea în litigiul pe care îl are cu Gaz Metan, acum pentru 9 martie.

IROBISO OKECHUKWU CHRISTIAN vs. CS GAZ METAN MEDIAȘ – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare. Amână pronunțarea la data de 09.03.2022
Decizie a CNSL din cadrul FRF

Același verdict a fost dat și în cazul lui Nasser Chamed, un alt jucător care vrea să scape de Gaz Metan.

O legendă a lui Dinamo se teme și de «baraj»: „Vai de capul nostru! Ar fi greu s-o batem pe U Cluj”
DINAMO
O legendă a lui Dinamo se teme și de «baraj»: „Vai de capul nostru! Ar fi greu s-o batem pe U Cluj”

Christian Irobiso va semna cu Dinamo

Irobiso așteaptă să fie desemnat liber de contract pentru a semna cu Dinamo. Șefii alb-roșiilor au deja un acord verbal cu fotbalistul, astfel că venirea sa în Ștefan cel Mare este iminentă.

Cotat la 250.000 de euro, Irobiso a jucat 23 de meciuri în acest sezon și are 2 goluri și 3 pase de gol în tricoul medieșenilor.

Irobiso a jucat de-a lungul carierei pentru Paços de Ferreira, União da Madeira, Senica, Vysočina Jihlava, Farense, Cova da Piedade, Farensa, Varzim și Gaz Metan Mediaș.

3 jucătoria semnat Dinamo dintre cei plecați recent de la Gaz Metan: Vlad Morar, Răzvan Grădinaru și De Moura

Gaz Metan a pierdut 14 puncte la comisii

Pentru neplata foștilor jucători, Gaz Metan a primit încă o depunctare, de 4 puncte. În total, medieșenilor le-au fost luate 14 puncte la comisii și sunt condamnați la retrogradare!

Gaz Metan a fost sancționată azi pentru datoriile către foștii jucători Alexandru Munteanu, Sergiu Popovici și Ronaldo Deaconu.

Întrunită miercuri, 2 martie 2022, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a luat următoarele hotărâri în privința Gazului:

  • „Popovici Sergiu Cristian și Munteanu Alexandru vs. CS Gaz Metan Mediaș - Cerere de punere în executare a Deciziei Tribunalului de Arbitraj Sportiv - În temeiul art. 85.1.b din RD, se sancționează clubul CS Gaz Metan Mediaș cu măsura interzicerii dreptului de a transfera și /sau legitima jucători în calitate de club cesionar și cu scăderea a două puncte pentru perioada 15.02.2022 - 01.03.2022. Termen 23.03.2022.
  • Deaconu Octavian Ronaldo Andrei vs. CS Gaz Metan Mediaș - Neexecutare Hotărâre CNSL - În temeiul art. 85.1.b din RD, se sancționează clubul CS Gaz Metan Mediaș cu interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și i se vor scădea puncte. Scăderea de puncte se aplică celor acumulate în campionat de categoria cea mai ridicată, urmând ca la fiecare 15 zile calendaristice de întârziere de plată, echipei în cauză să i se scadă câte două puncte, respectiv pentru perioada 09.02.2022 – 23.02.2022, s-au scăzut încă două puncte. Termen 16.03.2022”

Acum, medieșenii au rămas cu 10 puncte și sunt pe ultimul loc, sub Clinceni, echipă care i-a învins astăzi cu 2-0.

Clasamentul din Liga 1 în partea inferioară:

  • 11. FCU Craiova - 33p 
  • 12. Chindia - 32p 
  • 13. CS Mioveni - 29p 
  • 14. Dinamo - 17p 
  • 15. Clinceni - 14p 
  • 16. Gaz Metan 10p* 

    *echipă depunctată, în total, cu 14 puncte la comisii

Răzvan Zăvăleanu, implicat în destabilizarea lui Gaz Metan? „Sunt niște prostii!”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Pancu n-a mai suportat! Atac dur, după numirea lui Mutu la Rapid: „Parcă mi-a murit un părinte. Nu mă identific cu acest club”

CS Universitatea Craiova se implică în ajutorarea victimelor din Ucraina » Tricouri speciale la Mioveni, care vor fi scoase la licitație

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
endeavour
endeavour  •  05 Martie 2022, 17:17

DDB si Dinamo merg mai departe!! Sa fiti siguri de asta!!

endeavour
endeavour  •  05 Martie 2022, 17:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jabs
jabs  •  03 Martie 2022, 11:55

Miauneii doar *** de la echipe vai mama lor iau ! Liga a 2- a ii paste ....:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează