FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Transferul lui Dragoș Nedelcu l-a enervat pe Dică! Antrenorul FCSB îl înțeapă pe jucătorul care i-a dat planurile peste cap

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iulie 2017 20:38

Nicolae Dică a fost dezamăgit de ratarea transferului lui Dragoș Nedelcu de la Viitorul. Îl critică pe fotbalistul campioanei, pe care nu-l înțelege pentru alegerea făcută. 

Recunoaște că avându-l pe Nedelcu în echipă, i-ar fi permis să schimbe sistemul, așa cum avea în plan, însă în absența acestuia, va rămâne la 4-2-3-1. A anunțat și care sunt variantele U21 pe care le are. 

"Prin aducerea lui Nedelcu puteam să joc 4-3-3, sau 3-4-1-2 sau 3-4-3. Dar neavând un jucător U21 pentru acel post, va trebui să jucăm 4-2-3-1.Pentru mine un jucător care nu-și dorește să vină la Steaua nu contează.

Probabil nu venea să facă treabă. M-a surprins! Doar Viitorul a vrut să-l dea la Steaua. Am văzut declarațiile lui și m-au surprins și dezamăgit", a zis Dică la TV Digi Sport. 

 ...despre jucătorul U21: "În momentul de față Dennis Man e omul de bază pentru U21. Și Robert Grecu e foarte bun. Îl cunosc bine, de asta l-am adus. Știu că ne poate ajuta. De asemenea, Daniel Benzar e și el acolo. Jakolis s-ar putea să joace în cupele europene. De asemenea, pe el l-am încercat și în partea stângă". 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1561453257492556
Theodor Bobson  •  12 Iulie 2017, 23:41
Postat de talpan_terminator pe 12 Iulie 2017, 23:24

FCSB nu e Steaua Bucuresti!

Fcsb = Fotbal Club *** Bucuresti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

talpan_terminator
talpan_terminator  •  12 Iulie 2017, 23:24

FCSB nu e Steaua Bucuresti!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează