FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transferul lui Lucian Sînmărtean la Steaua are "undă verde" » Trecerea lui Eric de Oliveira la Al Ahli i-a facilitat drumul românului spre Ghencea

Articol de GSP - Publicat marti, 07 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 07 ianuarie 2014 19:20

Steaua şi-l doreşte foarte mult pe Lucian Sînmărtean, jucător pe care l-a curtat insistent şi în ultimii ani.

Mijlocaşul de 33 de ani a fost însă aproape de a ajunge la Al Ahli, în momentul în care transferul lui Eric a intrat în impas.

Saudiţii au fost impresionaţi de CV-ul mijlocaşului român, căruia erau gata să îi ofere un contract de 500.000 de euro, cu 100.000 de mii peste salariul de la Vaslui, anunţă stiridesport.ro.

Cum arabii aproape au rezolvat transferul lui Eric, acum, Sînmărtean are toate şansele să ajungă în Ghencea. Informaţia a fost publicată şi în presa arabă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
disc22
disc22  •  08 Ianuarie 2014, 10:48

"Steaua şi-l doreşte foarte mult pe Lucian Sînmărtean, jucător pe care l-a curtat insistent şi în ultimii ani. " Presa si-l doreste foarte mult pe Lucian Sanmartean,jucator care l-a curtat insistent si in ultimii ani.

thenew
thenew  •  07 Ianuarie 2014, 21:23

Verde, parca am un upyors ca deja vu!:)) de la cheseru! ://www.youtube.com/watch?v=nKehAuKLO8k

djeurofighter
djeurofighter  •  07 Ianuarie 2014, 20:59

Ia uite ce spune un user la acel subiect. Citez: "اصبحنا لعبة برتقاااااااااااااااا اااااالية" In limba romana se traduce in felul urmator: "Am devenit un joc Bertqaaaaaaaaaaaaaaaa Aaaaaalah" Asta oare cu ce user ce la noi se aseamana? Astept pareri. :)))

Vezi toate comentariile (33)
Comentează