FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Transferul lui Mardare la Steaua a picat!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2007 00:00

Dupa ce luni seara Mardare era dat ca sigur in Ghencea, ieri transferul sau a cazut din cauza stelistilor Baciu si Andrey. Luni seara, transferul lui stefan Mardare (19 ani) la Steaua era aproape perfectat. In schimb, la Vaslui urmau sa ajunga Andrey Nazario si Eugen Baciu, fotbalisti pe care vasluienii doreau sa-i cumpere din Ghencea.

Totul a cazut insa ieri. Motivul? Surse autorizate au dezvaluit ca Baciu le-a solicitat vasluienilor un salariu de 250.000 de euro pe sezon, plus o prima de 1.000 de euro pentru fiecare partida jucata in tricoul galben-verde. Pretentiile financiare ale fundasului stelist transferat in Ghencea in urma cu doua sezoane de la FCM Bacau l-au enervat la culme pe patronul Vasluiului, Adrian Porumboiu, care a renuntat la ideea de a-l mai aduce pe Baciu. Aceleasi surse sustin ca gruparea moldava i-a oferit brazilianului Andrey un salariu identic cu cel de la Steaua, dar i-au fost puse clauze de joc, cu care insa sud-americanul nu a fost de acord.
Fostul mare arbitru a refuzat sa comenteze motivul pentru care afacerea a cazut, limitindu-se sa spuna ca il bucura raminerea lui Mardare la echipa. "A picat transferul si cu asta basta! Oricum, dupa treaba asta eu nu am nimic de pierdut. Ma bucur ca Mardare nu a mai plecat la Steaua, pentru este un jucator de baza al echipei si un fundas valoros al primei ligi".

"Oricum, Andrey nu era o prioritate pentru noi. A fost doar o optiune pentru postul de portar, dar mai am si alte nume pe lista"
Dorinel Munteanu, antrenor FC Vaslui

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează