FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV VIDEO Transfer la FCSB, dat de gol la GSP LIVE: „Din câte știu eu...” » Jucătorul e lăudat: „E cel mai bun din Liga 1”

Sergiu Buș a marcat pentru Gaz Metan în meciul cu FCSB +15   FOTO
Sergiu Buș a marcat pentru Gaz Metan în meciul cu FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iunie 2020 13:21 / Actualizat miercuri, 24 iunie 2020 17:15

Flavius Boroncoi, fost secund la Gaz Metan Mediaș, a fost prezent la GSP LIVE și a vorbit despre atacantul Sergiu Buș (27 de ani), despre care lăsat să se înțeleagă că va ajunge la FCSB din sezonul viitor.

„L-am antrenat pe Sergiu Buș de la 17 ani. Vreau să spun că el e cel mai bun număr 9 din campionat. Ține bine de minge și dă gol, asta e cea mai mare calitate. E un număr 9 pur. Are momente în care se bucură ca la 17 ani. Atunci îmi zicea «Nu rămâi cu mine să îmi centrezi?». El dădea goluri cu poarta goală și se bucura. Așa se bucură și acum. Îi place mult fotbalul. Se vede asta”, a declarat Flavius Boroncoi la GSP LIVE.

Întrebat de moderator dacă Buș se va transfera la FCSB, fostul secund a lăsat să se înțeleagă că fotbalistul va alege echipa roș-albastră. „Daaa ... Din câte știu eu... Sincer, i-aș spune să meargă la FCSB. Eu zic că va face față cu brio”, a răspuns Flavius Boroncoi, râzând.  

10 goluriîn 28 de meciuri a marcat Sergiu Buș pentru Gaz Metan în Liga 1

Sergiu Buș (27 de ani) va deveni liber de contract la finalul acestui sezon și a spus deja că este gata să accepte o ofertă de la FCSB și că nu se teme de Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor.

Atacantul s-a aflat aflat pe lista lui Gigi Becali în toamna trecută, moment în care FCSB a pus pe masă 500.000 de euro, ofertă refuzată de Ioan Mărginean la insistențele lui Edi Iordănescu. 

Nu mă mai tem (n.r. de Gigi Becali), nu mai sunt un copil. E oarecum normal să se întâmple unele lucruri. Bagă bani mulți, păi, eram un copil când dânsul investea la FCSB. Mereu a transferat tot ce a fost mai bun. Sunt banii dânsului, e normal să se implice și să critice pe cine dorește. Am trecut prin multe, prin amenințări și alte chestii. Nu mă mai sperie criticile, doar mă motivează
Sergiu Buș, pentru GSP.RO

Clasament golgeteri Liga 1

FOTO. Imagini tari de la FCSB - Gaz Metan 2-2

+11 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB: 

FCSB ajunge sub Sepsi! Dezastrul nevăzut de la echipa lui Becali + de ce depinde supraviețuirea în elită

Mai haos de atât nu se poate: FCSB a avut 4 echipe! Câți jucători a schimbat Gigi Becali într-un sezon

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
kikostel
kikostel  •  24 Iunie 2020, 17:46

Se bucura că dă gol cu poarta goală, la antrenamente. Pare potrivit pentru FCSB, unde nu se mai duce niciun jucător cu creier....

magic4ever
magic4ever  •  24 Iunie 2020, 16:42

Bus daca vrea sa faca performanta sa mearga la CFR...

1566178743642986
Vlad Hartea  •  24 Iunie 2020, 16:33

Il termina Becali si pe baiatul asta, asa cum a facut cu Lemaru, Alibec sau Petre !! Nu inteleg de ce baietii astia se duc la Fcsb unde exista riscul ca patronul sa te termine psihic, sau pe planul imaginii !! Acesti tineri ar trebui sa se lupte sa plece in campionate puternice, chiar si pe acelasi salariu, si sa-si demonstreze acolo valoarea, fiind in acelasi timp respectati !!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează