FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

Transferuri de senzație la Chindia! Au adus un jucător trecut pe la LA Galaxy și un altul trecut pe la AS Roma și Panathinaikos

Articol de GSP - Publicat joi, 23 ianuarie 2020 18:32

Chindia Târgoviște a anunțat transferurile a doi jucători. Bradley Diallo (29 de ani, fundaș central francez) și Valmir Berisha (23 de ani, atacant suedez). 

Francezul vine de la Poli Iași, unde a bifat 18 meciuri în actuala stagiune. Acesta a mai trecut pe la LA Galaxy, iar în patru ani a strâns 18 prezențe în MLS, reușind să înscrie și un gol. 

Transferuri de senzație la Chindia: au adus un jucător trecut pe la AS Roma și Panathinaikos

Valmir Berisha vine de la Velez Mostar, prima ligă din Bosnia, pentru care a marcat 4 goluri în 9 meciuri. Suedezul era văzut ca o mare speranță, iar AS Roma plătea pentru el 500.000 euro în anul 2014. 

Ulterior a fost împrumutat în Grecia, la Panathinaikos, unde a jucat într-un singur meci oficial. 

Cel mai bun sezon pentru el a fost la juniorii lui Halmstads, unde a marcat 24 de goluri în 31 de partide. 


Cei doi jucători au semnat contracte pe o perioadă de un an și jumătate cu echipa din fosta capitală a României.

VEZI ȘI:

Viitorul și-a adus mijlocaș din Franța: cine e Malcom Edjouma, fotbalistul și prezentat legitimat azi de Gheorghe Hagi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  24 Ianuarie 2020, 13:24

Bradley Diallo a fost adus acum 2 sezoane de Gaz Metan, unde era prima solutie de pe banca, ca stopper, titulari fiind acelasi Constantin si Larie,

fibra
fibra  •  23 Ianuarie 2020, 21:50

Într - adevăr "senzație",dar de silă . Unul a jucat 18 meciuri în 4 ani, iar altul un meci la Pana. Aveți mari probleme în a folosi sensul exact ai cuvintelor. Eu unul nu am pretenții pentru că bătaia de joc face parte din viața jurnaliștilor făcuți cu ghiotura.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează