FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Transferuri în Liga 1! Dinamo a acontat un jucător » Mare surpriză: Vojnovici merge la o rivală din campionat

Articol de - Publicat duminica, 20 decembrie 2015 00:00

Vojnovici a părăsit ieri Bucureștiul, însă revenirea în fotbalul croat s-ar putea amîna întrucît fotbalistul este dorit la una dintre contracandidatele la titlu ale ”cîinilor”.

Dinamo poate începe săptămîna viitoare, chiar din prima zi a vacanței de iarnă, cu un transfer. Este vorba de Andrei Peteleu, 23 de ani, fundașul dreapta al celor de la Petrolul, care urmează să devină liber de contract. Astfel că poate semna nestingherit cu trupa lui Mircea Rednic.

Poate pleacă Fai

Peteleu este primul dintre cei trei jucători ai ploieștenilor aflați în atenția "cîinilor", ceilalți doi fiind ofensivi, vîrful Zoubir și atacantul Moussa. Peteleu poate evolua și în centrul liniei de apărare, însă "Puriul" îl vrea pentru postul de fundaș dreapta, acolo de unde a plecat Feussi, liber de contract vineri seara.

În acea zonă, titular de drept este Fai. Doar că Dinamo așteaptă oferte concrete din străinătate pentru Collins, întrucît deja sînt cluburi europene ce-au întrebat despre posibilitatea de a-l achiziționa pe camerunez. Roș-albii ar putea încasa cel puțin 750.000 de euro.

"Cîinii" s-ar putea revedea cu Alioșa Vojnovici mai devreme decît ar fi crezut. Fostul căpitan al roș-albilor ar putea semna în această iarnă cu Pandurii. Croatul de 30 de ani este pe placul antrenorului Edward Iordănescu, care l-a urmărit de mai multă vreme, însă pînă acum nu s-a făcut nici o mutare întrucît jucătorul era sub contract.

Alioșa a evitat, ieri, să discute despre o eventuală discuție cu cei din Tîrgu Jiu: "Am propuneri din Croația, dar nu m-am decis, sînt la vîrsta la care sînt deschis la orice ofertă. Pandurii? Nu pot să vorbesc acum despre asta sau ce și dacă au fost discuții. Momentan, vreau să petrec Sărbătorile alături de familie, e tot ceea ce mă interesează. În ianuarie voi lua decizia finală".

"Rednic îl vrea în mod special pe Peteleu, un tînăr de perspectivă. Și el, și Zoubir, și Moussa au crescut foarte mult în ultima vreme"
Mihai Stoichiță, antrenor Petrolul

"Cea mai frumoasă amintire de la Dinamo va rămîne primul meci cu Steaua, pe Național Arena, chiar dacă s-a terminat 0-0. Atmosfera senzațională creată de fanii noștri, 10.000-15.000 mii la număr, a fost ceva special, ce n-am mai trăit niciodată"
Alioșa Vojnovici, mijlocaș

1.000de minute a jucat Peteleu în 15 meciuri în acest sezon pentru "lupi"

350.000 €este cota apărătorului dreapta, conform transfermarkt.de

3 selecțiiare fotbalistul în selecționata Under 21

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (47)
titiduru22
titiduru22  •  21 Decembrie 2015, 04:10
Postat de valyomanyd pe 20 Decembrie 2015, 21:31

SUNT SANSE MARI SA REVINA MOTI...!!!...:))))))

Doamne fereastra!!!

valyomanyd
valyomanyd  •  20 Decembrie 2015, 21:31
Postat de calinescu_ pe 20 Decembrie 2015, 18:06

PETELEU VA RAMANE DOAR O SPERANTZA ....!!! A PRIMIT MULTE , MULTE SANSE LA PETROLUL DAR NU A CONFIRMAT DELOC ....!!!! HANCA DE LA MURES ARE UN MARE POTENTIAL SAU DE CE NU ALCENAT ....!!! IN REST EU ZIC CA FUNDAS CENTRAL E NGADEU SAU MIRON , MIJLOCAS CENTRAL IOAN FILIP DE LA VIITORUL SAU GABY MURESAN , IAR IN FATA CABRERA , KONE ...!!! DE ASEMENEA TRBUIE SA REVINA VALI LAZAR ...!!!

SUNT SANSE MARI SA REVINA MOTI...!!!...:))))))

titiduru22
titiduru22  •  20 Decembrie 2015, 18:19

Pandurii rivalii lui Dinamo ,hahaha, singurii nostri rivali erau Steaua dar s-au desfintat.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează