LIGA 1  ·  GAZ METAN

Transferuri la Gaz Metan » Cristi Dulca are 3 jucători noi

Articol de — Joi, 26 Iunie 2014, 00:00

Oficialii grupării medieşene intenţionează ca în această perioadă să întărească linia ofensivă, în condiţiile în care Mărkuş şi Robertson şi-au reziliat pe cale amiabilă angajamentele cu Gazul Metan.
Astfel, de ieri dimineaţă, tehnicianul Cristi Dulca îl are la antrenamente pe vîrful de atac Hristu Chiacu, care va fi testat şi în amicalul din această seară de la Tg. Mureş, cu ASA. În vîrstă de 27 de ani, atacantul a evoluat ultima dată la Săgeata Năvodari.

În altă ordine de idei, medieşenii îi mai testează în aceste zile pe atacantul Alexandru Buziuc şi pe mijlocaşul Andrei Enescu, ambii evoluînd sezonul trecut la FC Vaslui.

Altfel, portarul Milos Buchta şi fundaşul Jasmin Trtovac sînt foarte aproape de a-şi prelungi contractele cu gruparea medieşeană, angajamente care au expirat la finalul sezonului precedent.Un medic din Suceava, infectat cu COVID-19: ”Eu iau medicament pentru HIV, iar Flutur e în spital ca să nu dea socoteală. Sistemul lui mafiot ne-a adus aici”

Libertatea

Comentarii (2)

tripp  •  26 Iunie 2014, 21:12

numai mortaciuni sau expirati autohtoni! de aia sintem unde sintem cu fotbalul, de ce nu fac si echipele din rominika trialuri cu cite 20-30 de jucatori din toata lumea? cum se practica in europa?

mpanciuc  •  26 Iunie 2014, 18:13

Hristu Chiacu e bun doar ca rezerva,un jucator plafonat , s-a remarcat doar prin tatuaje,la fotbal e zero barat.S-a plimbat pe la 20 de echipe unde a facut doar figuratie.Mediasul a luat o plasa mare cat poarta lor

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
14:30 Ciclism, Reluare

Turul Flandrei

Eurosport
18:00 Snooker, Reluare

Campionatul Jucătorilor

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
Program TV complet

Liga 1