FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Transferurile lui Contra, desființate de un stelist: „Ce caută aici? Dinamo se ia după Transfermarkt? E fabulos ce se întâmplă!”

Dinamo a transferat 14 jucători
Dinamo a transferat 14 jucători

Articol de GSP - Publicat marti, 06 octombrie 2020 11:50 / Actualizat marti, 06 octombrie 2020 13:01

Valeriu Răchită (50 de ani), fost fundaș la Steaua și Petrolul, a analizat campania de achiziții a celor de la Dinamo, care au adus nu mai puțin de 14 jucători în perioada de transferuri tocmai încheiată. 

Dinamo a reușit o lovitură importantă de imagine ieri, după ce a reușit să îl aducă pe Aleix Garcia, fotbalist trecut pe la Manchester City. Pe lângă acesta, „câinii roșii” au transferat și alte nume importante, precum Paul Anton sau Adam Nemec, însă „Vivi” nu este impresionat.

„Este fabulos ce se întâmplă la Dinamo, având în vedere că anul trecut suporterii strângeau bani pentru plata salariilor. Gol are 18.000 euro. Pentru ce, pentru un cot? (n.red. Gol l-a lovit cu cotul pe Perianu în FCSB - Dinamo). Probabil că a greșit secția, are și Dinamo secție de box, de karate. Nu înțeleg cum s-a făcut scoutingul, cum au fost aduși acești jucători. Dacă te uiți pe Transfermarkt și eu am cotă de 100.000, și m-am lăsat de 15 ani. Te iei după Transfermarkt?”, a spus acesta la PRO X. 

Valeriu Răchită despre...

... Paul Anton: „Nu mi se pare un jucător care să facă diferența, un lider în adevăratul sens al cuvântului, în jurul căruia să se construiască acest „Nuevo Dinamo”. Eu nu am încredere într-un asemenea transfer. Este un jucător care poate juca la Dinamo, dar nu un lider”.

... Adam Nemec: „Până să-l vedem pe Gueye, l-am văzut pe Nemec care a venit cu superba lui soție de pe plajă. Cred că tot pe plajă a rămas și el, că nu l-am văzut făcând nimic. De ce nu a fost dus la emisiunea aia, «Bravo, ai stil», și a venit la fotbal?

... Cosmin Contra: „Patronul spune că există un buget suficient pentru asemenea transferuri și salarii. Eu nu m-aș simți confortabil în pielea lui Contra, dacă îți aduce jucători la asemenea salarii, înseamnă că se așteaptă de la tine la lucruri importante. Suporterii ăștia se așteaptă la play-off, dacă nici anul ăsta nu te califici, e o mare problemă”.

Jucătorii aduși de Dinamo

  • Măgureanu (Afumați, împrumut încheiat), G. Crețu (Rapid, împrumut încheiat), Eșanu (Farul, împrumut încheiat), Bejan (Clinceni, împrumut încheiat), Dudea (Chindia, împrumut încheiat), Petrișor (Turris, împrumut încheiat), L. Gheorghe (Modelu, împrumut încheiat), V. Achim (Viitorul), Gol (Cracovia), Isma Lopez (Tenerife), A. Gonzalez (Mirandes), Nemec (Pafos), Borja Valle (Deportivo), J. Camara (Jagiellonia), Mejias Osorio (Middlesbrough), Rene Roman Hinojo (liber), Paul Anton (liber), Andrei Radu (CFR Cluj), Aleix Garcia (liber), Abdoulaye Ba (Rayo Vallecano), Magaye Gueye (liber)

VIDEO. Ce a răspuns Cortacero, întrebat de suma pe care a investit-o la Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo, transfer de ultimă oră! „Câinii” au adus un fundaș senegalez din Spania

Ce riscă Radu Petrescu după arbitrajul catastrofal din FCSB - Dinamo: „Asta recomandă UEFA și FIFA”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (63)
1430454500607385
Cel Bun Parioru  •  06 Octombrie 2020, 18:20

Ce-i cu asta ma? De unde l-ati mai scos si pe Plop Rachita Micsunele asta? Ce fotbalist a fost asta ? E cumva vreun scouter si nu stim noi? Are vreo scoala de antrenori pe la Coverciano si nu recunoaste? Isi dau parerea toti atarnatorii care cica valoreaza 100000 pe transfermarkt...poate 100000 de *** de oaie. Trage capacul si sufera cu demnitate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează