FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFORMARE

WOW! Transformare șocantă a lui Mihai Voduț! Fostul atacant de la Viitorul este de nerecunoscut

Mihai Voduț s-a transformat incredibil după ce a fost suspendat
Mihai Voduț s-a transformat incredibil după ce a fost suspendat

Articol de GSP - Publicat luni, 13 aprilie 2020 07:40

Mihai Voduț (25 de ani), suspendat doi ani după ce a fost prins că pariază, s-a îngrășat și pare să fi abandonat ideea de a mai juca fotbal.

În decembrie 2019, Mihai Voduț a primit una dintre cele mai drastice suspendări din fotbalul românesc. Întrucât a fost prins că a pariat, lucru interzis categoric de regulament, atacantului Chindiei i s-a interzis „orice activitate legată de fotbal în următorii doi ani"! El a fost și amendat cu suma de 300.000 de lei.

La 4 luni de când a fost exclus din viața sportivă, Voduț a suferit o transformare contrariantă. În fotografiile pe care le postează pe facebook, fostul internațional de tineret apare cu foarte multe kilograme în plus, ras pe cap și cu pahare cu băutură în mâini.

„Nu-l mai interesează fotbalul, deși are doar 25 de ani. Dincolo de suspendarea de doi ani, mai e și amenda aia imensă, pe care nici nu are de unde s-o plătească, nici nu vrea
"au dezvăluit apropiați ai lui Mihai. 

WOW! Transformare șocantă a lui Mihai Voduț! Fostul atacant de la Viitorul este de nerecunoscut
Așa arăta Voduț în urmă cu un an, pe când evolua la Viitorul FOTO Facebook
WOW! Transformare șocantă a lui Mihai Voduț! Fostul atacant de la Viitorul este de nerecunoscut
Așa arată Mihai acum, într-o fotografie postată chiar de el FOTO Facebook

Mihai Voduț. dat în vileag de fosta prietenă

„Scandalul Voduț" a izbucnit în ianuarie 2019, când fotbalistul, pe atunci la Viitorul, a fost prins că a pariat inclusiv pe rezultatele propriei echipe! Unul dintre meciurile pe care a mizat a fost Viitorul - Astra 1-0 (foto). Cea care a dezvăluit ziarului Cancan cazul a fost chiar fosta prietenă a lui Mihai, Adelina Trușcă. Ea a vrut să se răzbune pe Voduț, după ce a fost bătută în mai multe rânduri de acesta! 

WOW! Transformare șocantă a lui Mihai Voduț! Fostul atacant de la Viitorul este de nerecunoscut
În februarie, până să apară haosul COVID, Voduț obișnuia să viziteze lumea alături de prietena lui FOTO Facebook

„Comportamentul lui anormal i-a terminat cariera, nu biletul meu. E ușor să judecăm. Sunt multe dedesubturi care nu au apărut în presă și pe care nu le știe nimeni, dar nu mai are rost discuția acum. Faptele sunt consumate. Am încercat să-l ajut. Îmi pare sincer rău că s-a ajuns aici"
Adelina Trușcă, în decembrie 2019, pentru GSP.RO

VIDEO.  Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
elgabri
elgabri  •  13 Aprilie 2020, 15:08

Atacantul cu cifre de fundas ;)))

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  13 Aprilie 2020, 14:16

pacat, promitea , era un atacant interesant la viitorul

romulus65
romulus65  •  13 Aprilie 2020, 12:10
Postat de paiazze pe 13 Aprilie 2020, 11:47

Hahaha... Iti dai seama ca *** ala de @romulus65 nici nu are mama. El a crescut din pamant, ca fasolea. Nu zic ca individa aia o fi vreo geniala, pare genul de pitipoanca fara creier, dar aparent ea e de vina ca s-a lasat batuta si ca l-a pus pe asta sa parieze... Romania, nene...

Poti sa nu fi de acord cu mine si fara sa ma jignesti. Dai dovada proasta crestere si de lipsa celor 7 ani de acasa. Romania, nene!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează