FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Tranzacție de 208 milioane de euro pentru fostul acționar de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 martie 2018 14:52

Vladimir Cohn, fost acționar al clubului Dinamo, a finalizat vânzarea firmelor Ecopaper Zărnești și Ecopack Ghimbav către britanicii de la DS Smith, în schimbul sumei de 208 milioane de euro.

Vladimir Cohn, fost acționar și vicepreședinte al clubului la începutul anilor 2000, a vândut cele mai importante firme din patrimoniu pentru 208 milioane de euro. Nu toți banii vor intra în buzunarul său, în suma finală fiind incluse și datoriile pe care cele două entități le avea de achitat. 

DS Smith este unul dintre cei mai mari furnizori de ambalaje din carton și materiale plastice și are peste 27.000 de angajați în 37 de țări.

"Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu noii noștri colegi din fabrica de hârtie și unitatea de ambalaje situate în centrul României și să continuăm să ne întărim operațiunile pe această piață cu creșteri majore. Continuăm să ne dezvoltăm puternic în toată Europa de Est iar această achiziție ne va ajuta să răspundem cererii tot mai mari din regiune", a declarat directorul executiv al DS Smith, Miles Roberts, pentru profit.ro.

Nu revine la Dinamo

Vladimir Cohn a exclus revenirea la Dinamo. Într-un interviu recent acordat Gazetei Sporturilor, fostul acționar a criticat în termeni duri atât conducerea administratică cât și pe fostul antrenor, Vasile Miriuță. Vezi interviul integral AICI!

"Sunt băiat deștept, nu? Dar ce e fotbalul românesc, până la urmă? Că mi-am adus aminte, Miriuță merge și discută cu suporterii și ajunge să critice fotbaliștii. Păi, cum să mai aibă încredere elevii lui în antrenor? Dan Petrescu cum a putut la pauză să le schimbe atitudinea jucătorilor, Miriuță de ce n-a putut?!"Vladimir Cohn pentru GSP.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
indolentu
indolentu  •  07 Martie 2018, 16:31

io tot nu inteleg ce legatura are tranzactia asta cu liga1?

cpt.ahab
cpt.ahab  •  07 Martie 2018, 16:15
Postat de Adrian Popescu pe 07 Martie 2018, 16:09

@bogat adevarate vorbe. Dar cine vrea să știe cine a fost Vladimir Cohn și cum a ajuns la Dinamo să citească amintirile lui Cornel Dinu despre studentul Cohn, perioada de până în 1989 și legătura cu Dinamo.

Da, tenebros ca toți ai lui.

1391972634181505
Adrian Popescu  •  07 Martie 2018, 16:11

Și încă una de la mine! Ce îmi plac materialele unora de la GSP despre anumiți oameni de afaceri, sub masca unor informatii zilnice.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează