FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BRAŞOV, DUMINICĂ, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Tratat de pace la Dinamo între acţionari şi suporteri

Articol de - Publicat joi, 20 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 19 octombrie 2011 20:29

Fanii sînt de acord să se întîlnească astăzi cu acţionarii pentru a regla conturile şi a negocia un armistiţiu în folosul echipei


Porţile stadionului din Ştefan cel Mare se vor redeschide duminică seară pentru meciul Dinamo - FC Braşov, după două etape în care arena a fost suspendată în urma incidentelor de la partida cu Rapid (0-0). În ultima vreme, au existat conflicte multiple între membrii galeriei şi acţionari, primii cerînd şefilor, vehement, să părăsească gruparea. Dar această stare de fapt s-ar putea modifica total, întrucît ultraşii au fost de acord să aibă o întrevedere cu şefii ca să lămurească situaţia, existînd posibilitatea încheierii unui armistiţiu.

"Doar în sprijinul jucătorilor, pe care-i susţinem, pentru că au arătat că pot juca fotbal şi pot duce echipa pe primul loc", au precizat fanii, care trebuia aseară să discute, telefonic, cu conducătorii dinamovişti privind locaţia întîlnirii decisive. Oficialii din Ştefan cel Mare sperau să facă pace, măcar pentru moment, cu galeria, pentru ca jucătorii să nu se mai simtă părăsiţi pe propriul stadion.

3.500 de spectatori au venit, în medie, la meciurile de acasă ale "cîinilor" din acest campionat

"Dinamo a arătat că poate fi o echipă de nota 10, dar sîntem neîmpliniţi fără nişte suporteri pe care să-i simţim meci de meci lîngă noi"
Marius Alexe, mijlocaş Dinamo

Se pregăteşte iar de Champions League :)
Cristi Borcea i-a anunţat pe dinamovişti că ar putea asista din tribune la meciul de duminică, de acasă, cu FC Braşov. De la Miami, acţionarul "cîinilor" a făcut haz de necaz: "Mă aştept ca echipa să fie pe primul loc, pentru că atunci cînd am plecat din ţară, am lăsat-o acolo, cu maximum de puncte. Mda, sîntem pe poziţia întîi tocmai în anul cînd campioana nu mai merge direct în grupele Champions League. Oricum, bine că băieţii reuşesc să se concentreze cum trebuie cu echipele mici, cu care am pierdut ultimele 3 campionate. Dacă menţinem acest traseu, nu văd cine să ne oprească! Dacă vom lua campionatul, atunci voi spune din nou să fim lăsaţi să ne pregătim de Champions League".

Niculae are un contract anual de 170.000 de euro pe an după ce a acceptat reducerea vechiului salariu cu 40%

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
liviu95
liviu95  •  20 Octombrie 2011, 19:35

Gata incepem iarasi cu ''lasati`ne sa ne [regatim de Champions L:eague'' daia pierde mereu Dinamo k vn un prost ca Borcea etc. si spune numai prostii...

tamplaru
tamplaru  •  20 Octombrie 2011, 18:44

sa dispara BEKALIOTZII de la DINAMO-si din tot fotbalul romanesc asta ar tb sa tratatisi sa se intample si atunci o sa fie bine cu inculti si habarnisti k Giovani si Ion Bkl NU O SA VA FIE BINE Respect Dinu si marile legende!

tamplaru
tamplaru  •  20 Octombrie 2011, 18:40

SUPORTERII ADEVARATI A LUI DINAMONU SUNT GLOABELE ALEA PLATITE DE LA "PCH" SUNT ULTRASII SI NUOVA GUARDIA-\ CEI CARE PUN SUFLET SI IS ADEVARATZII SI VECHII SUPORTERI CU AIA SA TRATATZINU CU GLOABELE ALEA BATRANE SI PENSIONARE DIN "PCH" am prieteni in NG si Ultras-i respect-sunteti adevaratzii suporteri dinamovisti

Vezi toate comentariile (21)
Comentează