LIGA 1  ·  CORONA

Trece de pe bancă la birou » Manea cîştigă lupta cu Enache şi rămîne manager general

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 30 august 2013 10:41

După începutul slab de campionat, cu doar un punct în şase etape, la Corona Braşov nu există linişte nici la nivelul conducerii.

Ruptura dintre Nicolae Manea şi preşedintele Paul Enache a tulburat serios apele în sînul nou-promovatei. După partida perduta cu CFR jucătorii au avut liber pînă aseară şi se părea că în aceste zile de pauză Enache va trece în conducerea tehnică, ajutat de Marin Barbu, iar Manea urma să părăsească Braşovul, cu destinaţia Rapid. Surpriză însă la antrenamentul de aseară, care a fost condus tot de Nicolae Manea.

Acesta i-a convins pe conducătorii clubului şi el mai probabil va rămîne la Corona în funcţia de manager general, urmînd să propună un nume de antrenor, cel mai vehiculat fiind cel al lui Eugen Trică. În aceste condiţii, Paul Enache va părăsi gruparea de sub Tîmpa, fiind greu de crezut că poate fi vorba de o împăcare între cei doi.

"Nu ştiu de ce am fost adus pentru că oricum nu am nici o putere de decizie. Clubul are probleme mari de organizare şi în plus, după ce că avem doar un punct, jucătorii au şi primit liber trei zile. O să plec, dar nu am ce demisie să îmi dau pentru că eu aici am făcut muncă voluntară, nu am fost angajat" a declarat Enache.

O altă plecare este cea a rezervei de portar, Remo Amadio, acesta întorcîndu-se la CFR Cluj, de unde fusese împrumutat în vară. În perioada de pauză provocată de meciurile naţionalei, Corona va disputa un amical cu "U" Cluj, echipă aflată în cantonament în Poiana Braşov. Elevii lui Ionel Ganea vor disputa o partidă de verificare şi în compania divizionare secunde Unirea Tărlungeni, pe terenul acesteia, sîmbătă, de la ora 17.

 La o zi după asasinarea lui Emi Pian, peste 100 de capi, crema interlopilor din toată țara și din străinătate, s-au adunat la îndemnul unui influent interlop. Ce a urmat este de-a dreptul sfidător. Poliția s-a dus peste ei și...
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
20:30 BARAJ L1
Chindia - Mioveni
Look Plus, Telekom Sport și Digi
Program TV complet

Liga 1