FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Trece la sancţiuni » Paszkany nu va plăti integral salariile jucătorilor dacă vişiniii ratează podiumul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 martie 2013 22:21

Şeful feroviarilor îşi va amenda fotbaliştii cu 15 la sută din valoarea angajamentelor în cazul în care criza de rezultate continuă.

Arpad Paszkany şi-a criticat dur jucătorii după remiza cu Rapid şi al şaselea meci al clujenilor din 2013 fără victorie. "Sîntem echipa păcii, nu mai batem pe nimeni. Nu poţi cîştiga avînd în echipă 5 figuranţi!", a declarat omul de afaceri clujean. CFR e la 9 puncte de podium, dar îşi poate salva sezonul prin cîştigarea Cupei României.

În cazul în care criza de rezultate se va prelungi, Paszkany e decis să nu onoreze integral plata contractelor şi va aplica amenzi la finalul sezonului, cuprinse între 10 la sută şi 25 la sută din valoarea contractelor, în funcţie de performanţele individuale.

Scenariu identic şi în 2011
Clujenii s-au întîlnit cu o situaţie asemănătoare şi la finalul stagiunii 2010-2011. CFR termina pe un ruşinos loc 10, iar Paszkany a decis să-şi amendeze jucătorii.

Comisia de Disciplină a LPF a analizat argumentele conducerii lui CFR şi a ratificat sancţiunile împotriva a 6 jucători: Hora, Mincă, Panin, Kivuvu, Bastos şi Cadu. Gabi Mureşan, Stăncioiu, Peralta, Nuno Diogo sau Ema Kone au contestat măsura luată de conducerea feroviarilor şi au avut cîştig de cauză la Comisia de Apel.

Vin 6 jucători noi!
CFR va investi din nou în transferuri pentru a forma o nouă echipă capabilă să cîştige campionatul în România. Paszkany e dispus să facă cel puţin 6 transferuri la vară, majoritatea în compartimentul ofensiv. Din lotul actual, Felgueiras, Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Camora, Sare şi Deac vor fi oameni de bază şi în stagiunea viitoare.

Pleacă trei atacanţi
Weldon şi Bjelanovici vor părăsi Clujul la vară. Cei doi sînt la final de contract, iar Paszkany nu vrea să le prelungească angajamentele. Un alt atacant, Pantelis Kapetanos, va fi transferat pe o sumă ce nu va depăşi 1,5 milioane de euro. Godemeche, Celestino, Maftei, Hora şi Panin vor pleca şi ei de la CFR la finalul stagiunii.

450.000 de euro pe lună plăteşte Paszkany pentru a onora contractele jucătorilor săi

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
cfrclujole
cfrclujole  •  28 Martie 2013, 16:19
Postat de terminatorul2 pe 27 Martie 2013, 02:12

Ce caracter ciobănesc !!

Probabil pe tine te tin aia care te-au angajat, asta daca lucrezi pe undeva, doar ca sa freci menta toata ziua si te mai si platesc la nivel occidental, nu??..:)

makedon
makedon  •  27 Martie 2013, 17:34

Foarte bine, din cele 3 atacanti nici 1 nu este de meserie. In plus 50% din echipa iau salariul gratis, ca nu contribuie la rezultatele echipei. Ex. Diogo -ambele, Kape , Bjelanovici (desi s-a stiut a nu-i fotbalist a fost readus la echipa), Minca, Stancioiu, Panin, Maftei, Celestino, si inca vreo 5, n-au legatura cu fotbalul de performanta sunt buni dar nu pentru o echipa care vrea 1 loc. Iar maah nu se vede a fii un inlocuitor adevarat pentru Sougou, fara el nu a functionat cu adevarat atacul CFR-lui. Dar Maah poate ca ar fi mai bun daca ar avea cu cine sa schimbe pase, in rest orcum are o varsta avansata.

ulise3223
ulise3223  •  27 Martie 2013, 17:19

Supararea nu e podiumul, care nu e nici dorit de conducere si e interzis de alinierea planetelor. Supararea e delasarea jucatorilor. Au fost anuntati ca nu mai au obiectiv, dar ca trebuie sa demonstreze ca-si merita locul la CFR Cluj. Dar cand stii ca nu exista motivatie de a lupta, cand urgiile astrelor iti sunt contrare chiar si cand esti departe, se prea poate sa nu mai lupti.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează