FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Trecutul lui Bogdan Vintilă iese la suprafață » Dezvăluirile unui fost jucător: „De ce nu mă înveți și pe mine? De ce nu-mi zici nimic?”

Bogdan Vintilă o antrenează pe FCSB din vara lui 2019
Bogdan Vintilă o antrenează pe FCSB din vara lui 2019

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2020 07:18

Bogdan Argeș Vintilă (48 de ani), antrenorul celor de la FCSB, se află la cea mai importantă experiență din CV, antrenând echipa lui Gigi Becali din vara anului trecut. 

Până să ajungă la una dintre cele mai importante echipe din România, Bogdan Vintilă a bifat experiențe la formații precum Viitorul, FC Voluntari sau Metaloglobus. De la Voluntari vine și unul dintre primele momente în care un jucător să fi răbufnit la adresa lui Vintilă. 

Se întâmpla în 2015, când goalkeeper-ul Răzvan Gabriel Petrariu (25 de ani), care în prezent s-a lăsat de fotbal și livrează mâncare în Chicago, i-a reproșat lui Vintilă că nu primește suficientă atenție.

Atenționare pentru Bogdan Vintilă: „Ai fost portar, dă-mi un sfat, ceva!”

„Paradoxal, eu chiar m-am certat cu el. Poate e mult spus, dar am avut o contră cu el. Era prea tăcut, nu prea vorbea. El fiind fost portar și eu portar, niciodată nu dădea sfaturi. M-am supărat puțin și m-am dus la el: «De ce nu mă înveți și pe mine? De ce nu-mi zici nimic? Ai fost portar, dă-mi un sfat, ceva!»

După aceea, chiar a fost bine. A venit la mine, mă băga în seamă. E un om liniștit, cuminte, așa cum se vede și acum”, a declarat Răzvan Petrariu, potrivit digisport.ro.

VIDEO. Reîncepe Liga 1 » Echipele se pot antrena în grupuri începând cu 15 mai

Citește și alte știri despre FCSB:

DEZVĂLUIRI INCREDIBILE. „Cioacă” l-a lăsat pe Becali fără brățările și lanțurile de aur: „Gigi se ruga în genunchi după ce-a pierdut la barbut!”

EXCLUSIV Helmuth Duckadam grăbește programul Ligii 1: „3 săptămâni de pregătire sunt suficiente!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
111855873007282
Un Timisorean  •  05 Mai 2020, 11:01

Da e un tip ok. Omul vrea sa-si cistige banii in mod cinstit. Il deranjaza comentariile din presa, dar le mascheaza destul de bine.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează