FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Trei întâmplări memorabile povestite de Vali Badea: "Am dat gol cu Real Madrid după ce Becali mi-a dat un fir de păr din barba celui mai vechi călugăr de la Muntele Athos"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 21:04

Fost atacant la Steaua între 2006 și 2008, Valentin Badea a relatat trei întâmplări savuroase din perioada în care a evoluat la formația roș-albastră, toate avându-l pe Gigi Becali în rolul principal.

1."Mi-aduc și acum aminte foarte bine de acel meci cu Standard. S-a jucat pe fostul «23 August». Înainte de meci, Gigi i-a spus lui Oli că a visat două oi și că trebuie să joc eu neapărat, pentru că voi marca două goluri. Oli a zis: «Da, Gigi, am înțeles!».

2. Apoi, la un meci, la Pitești, cu FC Argeș, i-a spus din nou că iar a visat două oi și că iar să mă bage că voi da gol. Dar Oli i-a spus: «Nu pot să-l bag pentru că simte ceva la picior». După meci, Oli i-a spus lui Gigi: «Cu Standard oricum juca pentru că Victoraș era accidentat, iar acum l-am menajat». Urma meciul cu Lyon în Champions League, dar tot am intrat și am dat pasă de gol, am câștigat cu 1-0.

3. Să vă mai spun una. Înainte de meciul cu Real Madrid - eu eram genul de jucător care nu putea să doarmă înainte de meci, eram agitat. După ce am mâncat, m-am dus în vestiar, îmi făceam ghetele și, deodată, m-am trezit cu dumnealui în vestiar lângă mine. «Hai încoace. Unde stai?», m-a întrebat. «Adu-mi gheata! Cu ce picior dai tu?». Cu dreptul, cu stângul nu e problemă. I-am adus gheata, a scos o hârtie și din acea hârtie, tocmai venise de la Muntele Athos, mi-a dat un fir de păr din barba celui mai vechi călugăr de la Muntele Athos. Și mi-a zis: «Azi vei da gol cu Real Madrid!». Și s-a întâmplat chiar să marchez, dar, din păcate, am luat patru de la ei", a declarat Vali Badea, la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
696253093853906
Ghita Florin  •  19 Ianuarie 2017, 06:54

Daca ii dadea 2-3 *** ii distrugea pe madrileni,*** ca si ciobanul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

redshow
redshow  •  19 Ianuarie 2017, 06:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ion.ionescu
ion.ionescu  •  19 Ianuarie 2017, 04:32

GSP e mai tare ca "Urzica" ! Am mai râs aşa la o nuntă, în 1988. Eram la un fotograf public, iar deşteptul lăsase aparatul de radio deschis. S-a nimerit să fie "Unda veselă". "Atenţie, acum !" Când să pozeze, ne pufnea râsul la o poantă...Mai avea puţin şi termina clişeul ! Felicitări pentru unele comentarii. Băşcălia la români e...criminală !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează