FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Trei jucători de senzaţie chemaţi la Steaua: "Veniți toți! Este o echipă uriașă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iunie 2015 13:44

Fundașul dreapta Jean Sony Alcenat a fost prezentat astăzi oficial la Steaua, cu care a semnat pentru următorii trei ani. Noul fotbalist al campioanei are și un mesaj special pentru foștii săi colegi de la Petrolul.

"Sînt foarte mulțumit că am venit la această echipă și sînt pregătit să muncesc pentru a arăta că-mi merit locul. Guilherme e primul prieten pe care l-am întîlnit la Steaua. Îi chem pe toți aici, pe Tamuz, pe Pecanha, pe Teixeira. Aș vrea să joc pe Bernabeu cu Real Madrid.

Voi munci foarte mult pentru că ăsta-i fotbalul. Steaua e o echipă uriașă. Pentru mine e foarte important să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor. Vreau numărul 12 (n.r. acest număr îl poartă Stanciu)! Eu aveam numărul 2, dar nu-l pot lua aici și mă mulțumesc și cu 12. Fanii ar trebui să vină la stadion pentru a susține echipa pentru că doar cu ei în tribune fotbalul se poate juca altfel", a spus Alcenat.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (34)
i.am.valahu
i.am.valahu  •  13 Iunie 2015, 21:29

Site stelist

decuadi
decuadi  •  13 Iunie 2015, 18:57

Travka... daca ti ar da cineva tie 100k odata ce ai face? Nu ti ar pune Dumnezeu mana in cap? Ai vazut 100k europeni? Zau... ironia asta e absurda....

decuadi
decuadi  •  13 Iunie 2015, 18:52

Unicu binacu avocatu fara procesu... ai zis o de ai lins o, zau. Ai ajuns si tu supozitor. Erai unul din cei mai aprrciati useri de pe acest site. Dar in ultimul an, ai luat o pe aratura grav. Esti un loser fara scapare. Fugi la insolventii tai si scapa ne de inteligenta ta dubioasa si senila. Sau ti a spart randoom contul si abereaza in stilul caracteristic?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează