FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Trei legende ale lui Dinamo dau verdictul! Ce spun despre șansele la play-off

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 decembrie 2018 19:18

Florin Prunea, Florentin Petre și Ciprian Marica au îmbrăcat din nou tricoul lui Dinamo la evenimentul "Turneul Lupilor", disputat în Sala Olimpia din Ploiești. Cei trei au vorbit despre șansele "câinilor" de a prinde play-off-ul după succesul cu Craiova, 3-0. 

"Sepsi este o pretendentă la la locul 5. Rămâne bătălia la locul 6 care se dă între mai multe echipe. Dinamo are şansa ei, urmează pentru ei un meci la Giurgiu, o reeditare a ultimei etape de anul trecut când ştiţi foarte bine ce s-a întâmplat şi după aceea ultimele patru etape. Punctele sunt puţine, dar nu cred că depind doar de ei. Sunt şi alte rezultate", a declarat Florin Prunea la TV Telekom Sport.

CE A ZIS PETRE:

"Am văzut ambiţie doar aseară în anumite momente ale jocului. Se vede o schimbare în bine. Sper să îi ţină ritmul ăsta şi să o ducă până la capăt. Șanse la play-off au, dar trebuie să câştige încă șase meciuri după calculele mele", spune Florentin Petre.

CE A ZIS MARICA:

"Cred că pe toţi ne-a suprins victoria la scor. Este de bun augur pentru dinamovişti. Demult aşteptau această victorie, sper să le readucă moralul, să le redea încredere băieţilor şi să abordeze la fel de încrezători meciul care urmează".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează