FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Trei păreri de la Dumitru Dragomir despre primele 3 echipe din play-off: „Am aceste informații despre Minteuan” + Cea mai mare lovitură dată de Craiova și de ce ar trebui să joace Gnohere la FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 martie 2019 11:39

Dumitru Dragomir a analizat echipele aflate pe primele 3 locuri în play-off-ul din Liga 1: CFR Cluj, CSU Craiova și FCSB.

1. CFR Cluj

„Minteuan nu întâmplător are rezultate. El era stabil și ca jucător, am informații despre el că e foarte cuminte și iubit de colectiv. E foarte important ca jucătorii să te dorească la echipă”, a spus Dumitru Dragomir la Pro X.

2. CSU Craiova

„Universitatea Craiova a făcut cel mai bun transfer luându-l pe Cârțu, care e cel mai mare antrenor al acestei țări. Dacă stai de vorbă cu el... Ăsta e doctor în fotbal. Și ca fotbalist și ca antrenor e mare de tot. Cârțu e o personalitate respectată de toate taberele din Craiova.

E greu pentru Andrei Cristea să joace la Craiova, că are 5-6 fotbaliști ca valoare peste el. La Iași era lider. Și eu aș juca tot cu Koljic, nu cu Cristea. De la Hagi în sus toate echipele au șanse la titlu”, a adăugat „Corleone”.

3. FCSB

„Eu la Steaua aș juca cu Filip fundaș central și cu acest Iulian Cristea. Steaua are niște mijlocași care fug mai încet decât mine. Gnohere a ratat pentru că nu joacă. Trebuie să-l lase să joace să aibă tonus muscular. Eu aș juca cu Gnohere în față”, a încheiat Dragomir.

 Clasament play-off

clasament play off

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează