FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cosmin Contra nu se oprește! Trei transferuri anunțate la Dinamo: „Echipa e completă cu ei!”

Cosmin Contra, alături de Pablo Cortacero (dreapta)
Cosmin Contra, alături de Pablo Cortacero (dreapta)

Articol de GSP - Publicat luni, 28 septembrie 2020 20:33 / Actualizat luni, 28 septembrie 2020 21:06

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, are motive de bucurie. Urmează să primească întăriri, șeful Pablo Cortacero asigurându-l de acest lucru. 

Dinamo, sub noua conducere, a efectuat 9 transferuri în această perioadă de mercato, dar șefii spanioli nu se opresc aici. Potrivit spuselor lui Pablo Cortacero, numărul 1 la nivel executiv, alb-roșii vor mai legitima 3 fotbaliști!

„Ne-au mai rămas trei jucători pe care vrem și putem să-i aducem ca să completăm echipa. Ne uităm după un fundaș central, un mijlocaș central și un atacant”, a spus acesta pentru doarromania.ro.

Mișcări de trupe la Dinamo

  • ANTRENOR: Cosmin Contra (nou)
  • VENIRIMăgureanu (Afumați, împrumut încheiat), G. Crețu (Rapid, împrumut încheiat), Eșanu (Farul, împrumut încheiat), Bejan (Clinceni, împrumut încheiat), Dudea (Chindia, împrumut încheiat), Petrișor (Turris, împrumut încheiat), L. Gheorghe (Modelu, împrumut încheiat), V. Achim (Viitorul), Gol (Cracovia), Isma Lopez (Tenerife), A. Gonzalez (Mirandes), Nemec (Pafos), Borja Valle (Deportivo), J. Camara (Jagiellonia), Mejias Osorio (Middlesbrough), Rene Roman Hinojo (liber)
  • PLECĂRI: Piscitelli (Nacional), Skovajsa (Budejovice), I. Filip (U Cluj), Kostrna (liber), Perovic (liber), N'Diaye (liber), Montini (liber), Kilyen (Viitorul, împrumut încheiat), Dudea (CSM Reșița, împrumut), Petrișor (Aerostar, împrumut), Fara (Farul, împrumut), Mrzljak (liber), Daniel Popa (Chindia), Neicuțescu (Chindia)

VIDEO. Cosmin Contra anunță noi transferuri: „Ne dorim încă 3-4 jucători”

Mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo, decizie finală în privința lui Diego Capel! Anunțul lui Pablo Cortacero

Pablo Cortacero renunță la Bogdan Bălănescu! A anunțat pe cine aduce în locul lui: „A scris multe cărți”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (10)
corectu
corectu  •  29 Septembrie 2020, 10:20

Au noroc cu Steaua,sunt mulți rămași în urmă cu pregătirea după ”acțiunea”Covitului.Dacă ar fi avut toți titularii,Steaua ar fi cîștigat lejer.

dinamo100
dinamo100  •  29 Septembrie 2020, 09:00

O echipa nu se construieste peste noapte, e o presiune prea mare pe rezultate imediate. Dinamo are nevoie de atacanti de valoare. Nemec e mana moarta. Polonezul Gol de asemenea.

dvd1
dvd1  •  29 Septembrie 2020, 02:21

terminati cu prostiile. Nu e cazul sa mai aduceti pe nimeni. Sint deja destule petarde acolo. Afara cu Impotriva. Retrageti Dinamo din campionat imediat pina nu e prea tirziu. Dinamo e candidata cea mai sigura la retrogradare. Cu putin noroc etapa viitoare Dinamo ajunge pe loc retrogradabil. Afara cu toti

Vezi toate comentariile (10)
Comentează